GOTT NYTT WHATEVER

2007-12-31 @ 13:20:24
Ni kan inte ens börja att föreställa er hur min morgon varit. Ångest vaknade halv tio efter att M gått till jobb, kände städ paniken krypa på mig eftersom vi ska ha gäster idag. Sovrummet är precis färdig målat så allt där inne var totalt kaos, jag menar TOTALT kaos. Jag har inte suttit en enda gång sen klockan var halv tio, jag är helt slut! Jag har verkligen storstädat , tog ner alla jul-grejjer nu också när man ändå var igång..  Granen barrade så in i helvete fick fan barr i r*ven.. Jaja, nu är jag iaf klar med det, relativit tidigt tycker jag. Sen ska man bara börja på alla andra förberedelser, mat, dukning och så mig själv, för jag vill också vara nyårs fin ju.
Som om det inte var nog att jag slitit som en varg , inte ätit och sprungit som en skållad katt här hemma så fick jag tag på en film snutt som skulle vara "gullig" nu när jag satte mig ner vi datan. Det var det värsta jag sett, jag skrek ut i luften o slog händerna för ögonen, trodde jag skulle skita ner mig! Nu är jag helt darrig och skriver fel hela tiden. Ja, denna dagen har verkligen börjat bra.

För helvete.

SOV GOTT

2007-12-30 @ 01:24:03
image112

MALMÖ

2007-12-29 @ 18:14:02

Idag vaknade jag vid tio, gjorde mig iordning innan jag väckte vår inneboende Mel, vi käkade frukost och gjorde oss redo för vår dag.
Det var nämligen så att vi skulle till MalmoE med Josef och Saffran. Vi tog lilla bilen idag och knycklade in pågarna där bak. Vi gick in i alla jävla stekar affärer vi kunde hitta så Saffran kunde stilla sin Filippa K lust... :P
Det blev inget handlat för varken mig eller Josef, men Mel handlade, till o med för mina pengar.. inte dåligt det!
Sen blev det fika ggr 2, först på Mc Doodle och sen på nått jävla creperie...
På Mc Doodle gjorde vi vår "ungdomliga" plikt och lämnade vårt bord till äldre människor.
Blev ingen skumpa inhandlat idag, det är ju rentav för jävligt för vem fan pallar gå på systemet på nyårsafton?? Men, vi får väl skylla oss själva.

På nyår ska vi vara HÄR. Lite ångest är det, har tusen saker som måste göras och ändå sitter jag bara här..
Vi blir några stycken , ska äta gott... Helstekt fläskfile med whiskysås och ungsstekta grönsaker och nån flådig dessert får vi väl ha..

Näe nu ska jag rycka tag i mig själv o pilla lite här hemma!

GOD JUL MINA VÄNNER

2007-12-24 @ 12:03:26
image111

MIN TÅRTA

2007-12-23 @ 17:06:55

Så här blev min jul-tårta:

image110

Lite darrigt på "God" , haha, brände mig på chokladen, men väntar man för länge på att den ska svalna blir den så stel.. Aja.
Ha en bra kväll!

TACK MALIN

2007-12-23 @ 12:35:19

Jag är så himla nöjd med färgerna på mitt hår! Luggen har jag själv klippt ;)
image109

CRAZY EYES

2007-12-23 @ 10:50:09
Idag är det en liten julafton...
Ikväll ska vi ut till mina föräldrar ( i vanlig tradition) och äta och mysa..
Men innan det ska vi fika :
image108

Hahaha... Ska iaf bli skoj, byta julklappar och fika snacka skit...  En absolut underbar sak att fördriva dagen med!

JULSTÖK

2007-12-22 @ 17:16:21
Jaha denna dagen blev ju intressant... fick ju köpa ett batteri till bilen idag, verkligen jättebilligt.. 1200:- sved i plånboken nu i juletider.. som tur var hade jag min pappa med mig så det slutade med att han betalade, heehe..
Sen ut i verkstan så M kunde klämma i det nya för sånt förstår jag mig verkligen inte på.

Hem igen, städa lite nätt.. och har precis julbakat lite. Eftersom jag inte tycker om klenor, lussekatter eller pepparkakor ( suuuck) så blev det mest choklad...
Det lättaste blev gjort idag, smält blockchoklad som jag blandade med rice krispies, enkelt men guda gott. Ja, sen ska det ju in i kylen ( i mitt fall ut på balkongen) och stelna i några timmar.
Imorgon ska jag göra en mumsig choklad kaka med både mörk och vit choklad, så gott! Den ska med till mina föräldrar så alla kan njuta av den!

 
är lika med :


I'VE GOT BRYNS!

2007-12-21 @ 23:21:17
Och en sak till alla er som är så grymt intresserade av denna fakta.. eller inte, men måste måste! Är så glad.
Efter en sommar av jobbigt buskiga växa hit och dit bryn har mina ögonbryn kommit ut! Dom är plockade fint och nu är dom färgade vilket betyder, NO MORE ögonbryns penna för Linda! Ja, ni som inte känner mig sen länge kanske tänker att jag är ett freak som blir glad över en sån sak, men... jo jag är löjligt glad alá fjortis med rosa läppglans. Eftersom jag sedan min tidiga tonår sabbat dom totalt har det varit ett helvete att nu flera år senare efter många års "misshandel" fått dom ordentliga! Dom är så fiiiiiina! Och jag är så glaaaad!

HO HO HO ... NEJ INTE JAG.

2007-12-21 @ 23:15:03
Japp, kära älsklingar. 3dagar kvar.. men jag har börjat ändå jag.
Hämtade mina nya brillor idag på Specsavers, ni vet, man får två brills för priset av ett par.
Så jag slog till , blev samma modell men olika färger.
Den ena färg kombinationen har ni här: Gråa på utsidan, vita på kanter och chockrosa inuti, as-snygga, enligt mig själv då !
 
Den andra färgkombinationen orkar jag inte fota nu så den beskriver jag för er istället... Mörkblå på utsidan och riktigt gröna på insidan, också helt grymt snygga... Är verkligen nöjd med mitt köp. Och det allra bästa är... JAG SER! 

Ja, vad mer... Jo det som började nu iveckan med "Malin, jag vill ha lite slingor..." slutade med detta igår:



Oooops! Haha, blond igen. Fast mycket brunett kvar!
Aja, det blev ju fint.. :P Det gick emot allt vi lärt oss , men det redde ut sig till slut, man vill ju inte ha flammande slingor när man är frisör! Haha..

Är äntligen klar med ALLA julklappar, slipper åka ner och brottas med alla andra typer på stan imorron, ska dock ner på WILLYS och handla mat inför helgen (inte jul-mat) det är väl inte mkt bättre det egentligen.. men jag och planering... Näe.

Biljävlen startade inte när vi skulle hem idag, suck.
Nytt batteri 600:- jaja, det kan man ju leva med så länge den skittejävlen rullar dit jag vill. Nej, jag ska inte klaga det är ju en fin bil, men man blir bara så trött, det är en enda stor spargris.

MITT HJÄRTA

2007-12-17 @ 22:11:50
Jaha.. en vecka kvar till julafton och än har inte den riktiga julstämmningen infunnit sig ... Fast nu längtar man mest efter att få vara ledig! Ska bli redigt skönt att få vara hemma hela 5 dagar! =)
Kom på att jag inte lagt ut mitt fina hjärta än:

image103

Ja så ser den ut min lilla tatuering!
Nej nu ska jag gå och duscha.. Jobb imorron också!

MITT HJÄRTA

2007-12-17 @ 22:09:50
Jaha.. en vecka kvar till julafton och än har inte den riktiga julstämmningen infunnit sig ... Fast nu längtar man mest efter att få vara ledig! Ska bli redigt skönt att få vara hemma hela 5 dagar! =)
Kom på att jag inte lagt ut mitt fina hjärta än:

image103

Ja så ser den ut min lilla tatuering!
Nej nu ska jag gå och duscha.. Jobb imorron också!

MITT HJÄRTA

2007-12-17 @ 22:08:14
Jaha.. en vecka kvar till julafton och än har inte den riktiga julstämmningen infunnit sig ... Fast nu längtar man mest efter att få vara ledig! Ska bli redigt skönt att få vara hemma hela 5 dagar! =)
Kom på att jag inte lagt ut mitt fina hjärta än:

image103

Ja så ser den ut min lilla tatuering!
Nej nu ska jag gå och duscha.. Jobb imorron också!

GLITTER GLITTER

2007-12-16 @ 15:55:08
Ja , igår var vi på fest hos Calle, var trevligt o träffa folk. Mest hade man saknat Josef & Danni :))
Såhär såg vi ut innan vi kom iväg:

image102

Fler bilder finns på Facebook under albumet: Mel och Linda !

JUL HOS OSS

2007-12-15 @ 17:43:43

Jag vet alla är på fel håll.. men ni får vända på huvet :))


image98

image99

image101

YES

2007-12-15 @ 08:59:50
Jag har ääääääääääääääääääääääntligen fått tillbaka min ÄLSKADE telefon! Eller, fick iofs en helt nya, men alla mina vackra bilder låg kvar på minneskortet. Tog bara en månad, för djävligt! Så därför bjuder jag nu på massa bilder igen! Här får ni ett smakprov på en av dom allra bästa i denna världen! ENjoy! (nedan)

LÖRDAGS-NÖJE- I FORM AV MALIN !

2007-12-15 @ 08:57:27
image94
Malin ute och går med Tilda. Verkligen najs stil :P
image95
Såhär glad är man en kall lördags morgon med en cigg i handen..
image96
Och så hår glad är man på väg hem från Ullared :D

NI TROR NI KÄNNER MIG

2007-12-13 @ 22:14:32
Idag chockade min mamma mig. Japp.
Vi satt och pratade och jag berättade en sak för henne, hennes svar blir:
Du är som en anka, Linda. Ovan om vattnet ser du hur lugn ut som helst, men under ytan sprattlar du som fan.
Haha.. hon har helt rätt. Hon känner mig verkligen till 100 %.

Idag var det ganska lugnt på jobb, fick shoppat till helgen, blir galej hos Calle.
Blev leggings och så världens underbaraste pumps från DNA:
 
www.dna-shoes.com

Så söta, blev helt förälskad när jag såg dom och ville ha med dom hem direkt!
Så det blev så.
Är klar med julklapparna för iår, känns underbart! Har nog aldrig varit så tidigt klar något annat år, är förvånad över mig själv faktiskt.
Imorgon jobba.
Lördag, ledig, fixa naglarna på förmiddagen och sedan göra kycklingsallad med Mel och sen drar vi till Calle när lusten faller på.

JULMYS

2007-12-10 @ 16:30:43
Hmm, det är skumt, men jag har fan inte kunnat uppdatera min blogg på flera dagar, det har inte gått o lägga upp mina inlägg så när jag skrivit ett långt inlägg och försökt få upp det, NEJ, då har hela skiten deleteats ¨så denna gången ska Linda vara smart och kopiera... :)

Igår var vi och handlade julklappar på Burlöv center, det var mysigt..!
Har jobbat idag, bara mellan 10-15, så det var riktigt skönt.
Köpte jul-mys och Whitney Houstons samlings cd med mig hem och har röjt lite, fått upp det sista julpyntet och dammsugit! Skönt!

Sitter och väntar på att Mel ska komma hit och äta med mig och sen blir det vienetta i soffan och uppdatering om det allra senaste- aldrig fel.

Sa till min mamma att jag skulle vara duktig och inte handla några kläder till mig själv nu under december eftersom jag skulle ha allt till julklappar, men , haha. Det har blivit lite kläder iaf man får ju uppmuntra sig själv nu i mörkret :)



Dom har det blivit än så länge och så lite smått förstås.. öronhängen och smink, så klart :D haha..
Näe, nu ska jag gå och duscha och sen vänta in kvällen!

HELA JAG

2007-12-07 @ 20:25:03

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.

IT'S A FUCKED UP WORLD RIGHT NOW

2007-12-05 @ 22:57:52
Hela världen är upp och ner vänd för mig just nu.
Ingenting är som det ska.
Nu närmar sig julen med stormsteg och vi ska vara glada allihopa men är vi det?
Vad tusan händer? Varför är allt bara upp och ner? När jag tänker tillbaka känns det som hjärtat ska gå tusen miljoner bitar.
FAN.