Min ängel.

2007-07-31 @ 20:38:38
Igår blev jag genuint glad, ja, riktigt glad. Söndagen var jobbig, det var en massa tankar som flödade runt.. O på måndag morgon kändes det typ sju resor värre. Det var precis som om M kunde läsa min tankar, för jag fick respons. Skönt, på kvällen blev det ett jättelångt samtal o sen en härlig lunch idag. På något sätt har M alltid kunnat få mig o bli så varm inombords och känna att allt kommer verkligen ordna sig- bara du ger det tid. Så tack för att du kom och tog upp mig igen, den här gången hade det varit värre o behöva göra det själv. Älskar dig så mycket.

Glad igen . Firade med ett par converse skor, så SÖTA! Bruna, rosa med samma blommor som på min tatuering.. helt underbara. M köpte dom i blå/röda. O så ett besök på Gina Tricot, blev en svart (ofcörse) kofta och en mörkröd "klänning" o ett gammelrosa linne till, super fint.
Imorgon börjar man tidigt igen- men det funkar, det är ju snart helg! :P
Jobbar dock som vanligt till 6, halv 7. Får gå, som alla säger, för fast det är mitt företag ska dom flesta lägga sig i hur jag ska sköta det- lägg ner! 

Nää om man skulle ta o mysa med B.




image37

 jag i måndags morse, tur jag skrev med blyerts.....

Alliansfritt Sverige...

2007-07-29 @ 16:54:29
Sitter här en regning söndag o lyssnar på musik som m & p lyssnade på när man var liten. Mysiga minnen!
Ja det var ett tag sen jag skrev nu, har hänt massor, hur ska man få ner allt..
Förra måndagen ca 15:30 anlände jag, J & E och Malin till SJöbo, för vi skulle ju bli tatuerade. Haha, blev ju en del vänte tid på dom beiga sofforna i det ljusa rummet hos Ninjas, då kom vår n å g o t sjuka humor väl till pass. Jag skulle ju kunna skriva dom otroligt roliga sakerna vi kom på här, men eftersom ingen skulle förstå hoppar jag över detta. Jag var iafl först ut med att bli märkt, jag var ganska nervös men märkte ganska snabbt att nålen inte kände så jätte mycket ;) Min fot tyckte det för den ryckte till då o då .. Sen var det Malins tur, hon var mer nervös än mig o hon skulle ha på magen, hennes mage hoppade hela tiden, såg lite roligt ut. Sen var det Jimmis tur, jag körde hem efter Malin och jag varit på en skum pizzeria i Sjöbo, ( där vi starkt  misstänkte att dom micrade pizzan...) så jag hann aldrig se hans färdiga resultat men det jag har sett av bilderna ser ju riktigt fint ut ! :)

Ja så då har man provat det med. Annars då? jo, igår träffade jag en nykläckt bebis, Alvin, helt jävla underbar. Så liten och mysig, också luktar dom så gott :) Han var bedårande.

Idag har jag varit med Ä på tippen, slängde på mig min stora röda t-shirt som det står med vit text på : " Alliansfritt Sverige"... haha... Man får en del blickar både onda o goda.
Fy fan vad jag har sletet idag! O mer blir det! Vi är iafl klara med köket, såååå fint, vi är så stolta! :D får fota o lägga upp !  Här är min  fiiiina tatuering :  

ja, den sitter alltså på insidan av mitt ben, ovanför den där kotan man har... :P



FREDAG

2007-07-20 @ 17:55:02
whop di fuck deij. det är fredag och jag mår kalas! på måndag är det tatuering som gäller. osså är jag nästan ledig i helgen, den enda kunden jag har imorgon är ju mamma, o det är ju bara kul :D
pratade med Malin innan, fick fler goda nyheter, haha. Hur ska detta gå med sprit i magen? Ska vi ta en kvarta till fördrink denna gången med? Ack ack. :)



image34

This could be heaven or this could be hell..

2007-07-18 @ 22:02:02
JAHA JA! Då var det äntligen sovmorgon imorgon, ÄNTLIGEN! :D Börjar tio imorgon så skönt så ni anar inte! O imorron kväll ska jag till vellinge och få super lockiga extensions i mitt hår :) längtar! L, du är en pärla som ställer upp! Längtar efter min tatuering, imorron ska jag kolla upp här i Trelleborg så det händer saker. Vi är nästan klara med köket, tapetsering kvar och handtag o sånt mys.. (´?) men det är ju det som tar sån tid!
Fy faan vad varmt det är, ja jag vet, man ska inte klaga.. men på jobbet är det så hett. Solsida på morgonen o med fönar o huvar som står igång, blir det bra mycket, det ska gudarna veta. Idag hade jag velat slänga mig i ett iskallt bad bara alltså..
Annars inget super att rapportera tror jag. Vill träffa M snart annars spricker jag!

Ta hand om giraffen du!

2007-07-14 @ 22:57:05
vilken dag! har varit ledig, eller ja ledig o ledig. Jag o B har hållt på med fitt-köket hela dagen. alltså.. vi höll på med vaske jävlen o vatten grejjset från TYP ett till sex på kvällen, är det klokt eller???? Imorron- kakla! O måla o tapetsera.. spännande! NU sitter B o tittar på sällskapsresan , haha, härliga minnen.. jag sitter o funderar starkt på o gå o snussa , skit tradit jag vet, men som vi har hållt på idag. Skulle vilja sola o bada imorron men men.. köket måste bli klart..

Tattoo me!

2007-07-12 @ 21:11:54
japp, nu är det baskemig bestämt. Jag O Malin ska tatueras, spännande. Bild kommer :) LÄNGTAR!

Call me Ike, Ike Turner.

2007-07-11 @ 21:10:32
ÅH herreguuuud vilken dag, började på jobb som vanligt.. klippte två män i morse, den ena min bror o den andre hans vän. Sen- färg på både kundens hår o min kind :) men sån är jag, klumpelina, det är bara att gilla läget eller HÅLLA KÄFTEN ..( avreagera...) sen en klippning till sen åkte jag till Malin, hon la massa små räkrosa spolar i mitt hår, och så sprutade hon ner mig med någon sorts svan. Jag var inte riktigt säker på vad hon gjorde, men hon hade säkert bra planer. Sen när hon hade rullat mig så jag såg ut som en äkta kärring hällde hon någon vätska i mitt hår som luktade surt ägg.. här är resultatet av det hon gjorde:    




SNYGGING-LINDA!

nee men allvar det är faktiskt jättefint ,tack bebi!

Åh Lord have mercy!

2007-07-09 @ 17:28:32
Igår såg jag en mycket märklig figur.

Denna figur var en tös i 16-17 års åldern, jag ska försöka beskriva henne så bra jag kan så ni kan se henne framför er och verkligen undra om hon skämtar precis som jag gjorde.
Denna tjejen hade "page" klippt klippt pissgult hår med lugg, alltså.. hur ska jag förklara ... typ hon hade mittbena o denna mittbena följde även luggen.. need I say att hennes hår var typ klass A - svinto. Men denna morgon när tjejen vaknade bestämde hon sig för att förvärra sitt hår med en nice klädstil. När jag såg henne på statoil ( där hon hängde med märkliga män och en annan tjej) hade hon på sig en stor svart t-shirt med nån gul text där det stod typ: "this bitch bites" :B
Utanpå denna oförglömliga t-shirt hade hon en skinnväst 'a 80 tals stuk med fransar. Även denna väst var ingen åtsittande käck(??) sak. Till dessa överdelar hade hon ett par röda jeans som hon hade rullat (inte vikit!!) upp till ovanför knäna och under dom här hallonröda jeansen hade hon ett par leggins och på fötterna hade hon satt ett par skinBOOTS. som går till anklarna precis.   . . . . . .  .  .  . .  . ..  ... ja. just det.

Jaja har iafl jobbat idag, gick bra, dan började seg som bara den men sen droppade det in en massa drop in så även i dag blev kassan helt ok. Klippte en flummig typ som var så in i helvete kräsen o tradig, gick inte o snacka med honom. Ville slänga trimmern i ögat på honom. Men men, man kan inte alltid ha trevliga kunder ju. Nu sitter jag o väntar på att bege mig till massagen, ska bli skönt o bli lite klämd på .

NU - ligga på en solstol på balkongen o mysa med Louie.

Kapade ögonbryn hör inte klassisk klippning till.

2007-07-04 @ 22:36:00
Ännu en (skum) dag på jobb. Började kl 9:00 med en klippning. En man med ganska lite hår så det gick fort som bara den. Tog bara 150 betalt.. men den lilla knatten lämnar fram en tusenlapp. Han tror på allvar att jag har 850 i växel första kunden på morgonen. Ja ja. Jag är ju inte som en butik som har nårra tusen spänn i växelkassa. SOm tur är har vi en affär brevid som är rätt så snälla och växlar till oss ibland.
Annars, herregud!
Igår klippte jag en skum typ, en klassisk klippning. Efter saxen varit framme jämnar man till runt öron, pullisonger och nacke med maskin. Den här typen hade nog högt hårfäste eller höga ögon bryn för jag råkade fantamig kapa halva hans vänstra bryn!! Hahah... jag satt i min egen värld och slant väl med min lilla trimmer. Men herregud. Jag fick hålla mig för skratt det var ju trots allt synd om den här mannen. Samtidigt blev jag förfärad att han skulle bli arg, men han skämtade bara bort det och jag fick ju följa med på dom noterna. haha..
Ja sånt här händer verkligen mig!
Men jag är faktiskt duktig, jobbar 6 dagar i veckan, fick dricks o kram av en kund igår som var så nöjd med mig,
så jag kan faktiskt det jag gör hur otroligt det än låter nu! :D
Jag har faktiskt tagit ledigt på fredag! Ska bli ofantligt skönt, jag ska sätta på AC/DC - You shook me al night long på hög volym o flyga runt i hela lägenheten! Efter en 12 dagars arbetsvecka behöver man släppa på trycket! ¨
Imorron är en ny dag, permanent...... need I say more??

GODNATT vänner :)

helt sann historia!

2007-07-02 @ 22:57:01
Jag bara måste skriva.. HAHA.. kom på det nu när jag pratade med Malin.
Detta är en sann historia till 100% om när jag som hästglad 15 åring cyklade till stallet.
Glad i hågen, vinden i håret, idag var det ridlektion! Cyklade som fan... stålhästen flög fram. Plötsligt blixtrar det till kraftigt i mitt vänstra öga. Jag ser inget, herregud, vad fan var det?!! Ser... Vad fan är oddsen. EN omogen kastanj med taggar trillar av kastanjeträdet på väg till stallet o träffar mig mitt i ögat! Hahah.. När jag kommer till stallet frågar folk förfärat vad som har hänt.. haaha.. mitt öga är helt svullet o rinner så in i helvete.. Ser ut som jag fått en jäkla smäll... det här är sånt som verkligen händer mig. helt otroligt. men 100% sant. en helt vanlig sak i mitt liv :D jag har o skratta åt iafl..

Yippie kay yey mother beeep..

2007-07-02 @ 22:06:22

Nu jävlar händer det grajjer! Eller? Mår mycket bättre nu. Köket börjar ta form. Näsan slutat rinna. I feel good. Har varit o fått massage idag också, så jävla underbart! ! ! Har hittat min nya addiction. 3 intensiv besök bokade för att rensa ut slagg (mmmhmmm) sen regelbunden massage. Ah, det var så skönt så ni anar inte! Bokade tid till M också.. han är rätt stel :) På jobb går det bra.. sovmorgon imorgon, börjar tio, så skönt. O imorron händer det mer kul... :) mer om det imorron, nu ska jag gå o ringa Malin, kolla så Jimmi o gräsklipparen är friends igen :DD hhaha.. Ni är så underbara!




image31