Aww..

2007-05-28 @ 15:16:24

Rädda skogarna och våra vänner  :)   http://www.ettklickforskogen.se   

image23

WoooOOOooOhh! We shine!

2007-05-24 @ 21:56:49
Vad kan man säga om igår mer än, haha.
Jaha, vi skulle ju sätta extensions i malin lilla gröna hår. Malins hår är så jävla tradit. Det finns bara två sketna lägen för hennes hår och dom är grön eller röd. O efter hetsiga diskussioner har jag kommit fram till att malin är RÖD. Hon är ju sjukt klädsam i rött dessutom så nu har jag än en gång trollat med myskofärger o gjort henne fantastikt röd :) Sen satte vi extensions. Det tog sin lilla tid, vi sa att vi inte var trötta men det var vi. Malin blev jättegrann i sitt lång exotiska hår och jag blev en svart lila sak. (se bild nedan)
Vid undanplockning bestämde jag mig för att jonglera med vår 40´000 kronors huv, haha. Den jävlen kan man göra nästan hur lång som helst ska tilläggas. Jag börjar rulla den, den har massa hår i hjulen, blir framtung o tippar, jag fångar den, men den jävlen fortsätter på längden och jag tappar den igen! Säger ett snabbt nämen men i hjärnan flyter ungefär dessa tankar : ah nä, får inte tappa den! Malin hjälp mig! Hjälp! . Bakom mig står hyllorna fulla med schampoo och styling grejjer, dom är farligt nära att flyga i golvet. Åh vilken synd jag måste varit. 
När malin framåt småtimmarna ska skölja av min färg tycker hon att jag har för mycket smink och tvättar mitt ansikte, men bara halva. Snällt. Efter detta tror hon seriöst att jag vill gå ut på den lokala puben o ta en drink. Ha. Ha. Ha. Sen är vi tvättäkta raggar stalkers, men kan tyvärr inte yttra mig för mycket om detta, stränga order från Malin, det är ett hårt liv vi lever.
Nä, nu dusch och shimmer. Sen, säng o Marian Keyes nya bok! :) Mmm!  

image22

I am sailing

2007-05-22 @ 20:41:09
sitter här o tänker på min barndom. varför ska jag alltid minnas regn, havet, stickade tröjor och segelbåtar?
Jo för så var det. Min pappa var/är en segelgalen typ. Vi hade en maxi 74 o den seglade vi runt i på somrarna. Jag var alltid väldigt sjösjuk och hatade det så det slutade med att jag fick ta färjan med J eller M och möta upp resten av vår lilla familj, haha. O gjorde vi inte det så bodde vi vid havet i vårt hus och därför minns jag alltid hur jag o mina bröder springer genom regnet i den silkeslena sanden in till mamma.
Min pappa och jag hörde Rod Stewart häromdan "I am sailing" och vi tittade båda på varandra. Denna låten är den låten som påminner mig om min barndom och när jag hör den ser jag allt det lyckliga och inget av det dåliga. O denna låten är den som min pappa har sagt att han vill höra sist i sitt liv. O det kommer han också få göra.
Det har jag lovat.

image21

my throat burns damnit!

2007-05-21 @ 19:04:17
va va detta för jävla dag? seriöst??
Åkte buss imorse (bara det liksom!) sen gick vi o skulle handla frukost o jag får en halsbränna som själve fan måste kokat ihopa, o den jävlen sitter fortfarande i (?!) . åhh.. som om det inte vore nog har det varit en dryg jävla dag med bara sittandes o glo. men nä  nä, tro inte det tar slut här, för imorron ska vi ha den lovely cocktail läraren.
ooohh... ge mig sommar!

.Finally I am... Free.

2007-05-20 @ 19:19:54
Pratade med Malin innan.
Vi är starka, tillsammans men också ensamma. Jag blir så arg på folk som säger till mig om jag är väldigt nere en dag att jag kanske ska gå till doktorn? Varför? Jag har under hela min f-ing uppväxt klarat mig. Jag har varit ensam, inte en jävel har frågat hur jag mått, men jag har klarat mig. Tror att både Malin och jag "tack vare" vår uppväxt är så starka som vi är. Det krävs en hel del för att jag ska gå under helt. Som jag säger till Malin,
Man ramlar, men man reser sig igen. Det måste man.

O jag kommer alltid finnas för dig, no matter what.

image20

.

2007-05-20 @ 14:38:01
Malin ---> It burns! It burns!     image19

Hår ÖVERallt.

2007-05-20 @ 13:33:28
Vilken härlig förmiddag jag fick. MMmmmhmm.. klippte M och det blev ju en massa hår överallt, fick dammsuga o sen in i duschen.. ja.. ja..  :)

Näe, vad else is new?  Ja som vanligt en söndag ska jag strax börja diska lite o städa undan. men först lite blogg, gräddbulle och tropiskfrukt juice. never fel.

Maliiiin ringde idag och berättade om ett tillhåll i öknen med billiga friiis väskor, låter värt en bil resa dit så det får det bli. Kom just o tänka på att "butiker" i öknen brukar ha väldigt begränsad öppet tider , kanske ska åka dit först? Eller..
I kväll kommer Z hit med sin nya flickvän, vet inte vad jag tycker om sånt, känner mig så utelämnad, måste vara trevlig, tycker det är mycket bättre o träffa nya flickvänner på en fest med Maliiin så man kan vara lite spydig o kaxig. O så klart skitsnygg i håret. Men har fått fingert av Z o lovat vara snäll, så får väl "försöka" uppföra mig, åhh.  Z har varnat mig för vissa saker som jag absolut inte får säga så som, "du tycker inte det är dags att bli av med dom där slitna topparna?"  men, hallå. brukar JAG säga så till folk jag träffar första gången?? "Du kan nog inte bära upp riktigt så mörkt hår" men.. jag. jaja. Hur som helst jag är inte tappad när jag var liten ska nog klara mig ska ni se.

S börjar bli stor om magen, sjunde månaden nu. O nästa månad ska dom gå o se Justin Timberlake, jag undrar bara hur det ska gå? C får bygga en låda o sätta runt henne så idioter inte stöter in i henne hela tiden.

Ti'l next time, nigga please have a nice day.
 image18

BLADES OF GLORY

2007-05-17 @ 09:34:47
Se den! Så rolig! Så bra! Se DEN!!


image17

Tretti Förtti..

2007-05-16 @ 16:59:06
det är nästan fredag idag, känns som fredag iafl :) Idag ska vi verkligen på bio, vi har ju fått ett biokort av P, laddat med 200 kronor. Då ska man äntligen få snaska på lite goa bio poppisar ..mhmm..
Hade teori prov idag, gick väl bra, hoppas jag iaf. O sen åkte jag till salongen och färgade M, blev skiiit fint..
På tal om skit fint, gud vad bra jag trivs i mitt mörka, och så får man massa fina kommentarer hela tiden, aldrig fel :P Längtar så till den 26. O nu undrar ni alla, vad händer då? Jo det ska jag berätta för er små barn.

Klockan 12 cirka, tar jag lilla himmelsblå focusen och styr den mot Skillinge ( simrishamns hållet för er oinvigda) då när jag kommer fram (förhoppningsvis) ska vi färga hår. 5-68 på Malin och 4-65  på mitt över hår. För er som inte är frisörer kan jag avslöja att 5-68 är en ljusbrun med lite rött i och en 4-65 är en medelbrun med lite rött i. SÅ FINA! Sen ska vi driva nånstans o få lite mat och sen är det partii partii på kvällen :D  Ut o shaka på rumporna.
Näe, tror jag ska ta o ringa min soulmate nu.


image16

Permanent ..

2007-05-15 @ 08:16:15
Igår gjorde jag det omöjliga (nästan iafl) Jag, Linda Jayhansen, rullade en freaking permanent på det tjockaste hår jag sett på en äldre dam. När jag började tvätta det undrade jag vad jag gett mig in i, men det gick ju bra och tur var väl det eftersom det var slut prov. Och jag som för övrigt hatar permanent ( eller hur Malin?!) klarade det! Blev så glad att jag impulsivt färgade håret mörkt igen. Nu känner jag mig som en super sexig (hah!) mustig brunett. Nice va? Vad händer idag då? Jo vi ska åka till skolan och öva inför teori provet som vi ska ha imorron, rätt skönt o lägga en hel dag på det, för jag tänker faan inte lägga vantarna på min cocktail docka idag, orka . Dessuton har jag svårt o få in tråkig information i huvudet och måste sten öva dagen innan så att det sitter i 24h , sen är det ungefär borta igen.  Så här blev förresten resultatet på min permanent idag, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?


image15

Ängel

2007-05-13 @ 14:18:15

Det bor en ängel i mitt rum
hon har sitt bo ovanför mitt huvud
hon gör mej lugn
och hon viskar till mej
allt det jag säger dej

Det bor en annan i min kropp
hon har den vackraste av själar
hon är kärlek och hopp
och hon berättar för dej
hur mycket jag älskar dej

image14

Var fan tog helgen vägen?!

2007-05-13 @ 14:06:05
Okej.

Imorse ringde Malin, såg att jag hade 7 missade samtal från henne. Någon har haft en hektisk natt. Iafl, vi pratade kring halv tio tiden och då var hon full. När ska man sluta förvånas? Det verkade som hon haft lite kärleksumgänge så nu kanske jag kan slippa höra "i need sex god damnit!" prat i en dag.
Så var det iafl söndag igen, imorron permanent prov, känns sådär, ska bli skönt o ha det gjort. På onsdag är det slutprov i kemi,färg och b a j s . Känns sådär, ska bli skönt o ha det gjort. Sen kan man koppla av lite, bara lite. På fredag ska vi skriva kontrakt på salongen, känns bättre.

Ahja, på söndagen infaller sig den vanliga linda ångesten : "Var fan tog helgen vägen?!"

Var har respekten flygit bort? Och var kan jag hämta den igen??

2007-05-12 @ 14:06:39
Äntligen hemma från jobb. Slitit som en varg idag ( eller kanske inte?) Jaja hur som helst tycker jag att jag förtjänar en riktigt lat lördag kväll. Inget seriöst. M och jag funderar på o se "Blades of glory" på bio idag men kan inte riktigt bestämma oss, det är ju eurovision song contest ikväll och tänk om, OM, The Ark skulle vinna och man missar det! Det skulle ju vara förskräckligt. En annan anledning till att vi tvekar på bio är alla idioter som tycks pricka in samma ( en gång i halvåret bio) kväll som vi. Det skriks o skränas och folk skriker glåpord åt dom i filmen, ja men skrik dom hör er säkert! Idioter! När folk som sitter framför en helt oberörda svarar i telefonen som ringer, nej, jag är nog inte alls ladda för bio när jag tänker efter. Det som för mig alltid varit mysigt o kul, en bio kväll har nu blivit ganska förstört. Var har respekten flygit bort? Och var kan jag hämta den igen??

Så, det blir väl årliga eurovision song contest kvällen med chips o dip!



Så trött.

2007-05-11 @ 22:16:13
Trött som ett helt ålderdomshem sitter man nu här. Funderar starkt på att gå o lägga mig,, men känns fan synd o slösa bort en fredag kväll. Men måste snabbt inse fakta, jag är trött som ett rent helvete och imorron ska man faaan jobba igen, men man ska inte klaga, det säger mamma iafl. I skolan gick det bra, fick det jag siktade på och jag är så nöjd! Näe vet ni vad, ni får allt vänta tills imorron för o höra mer smaskigt om mitt liv. 

Eine eis bitte...

2007-05-09 @ 22:19:52
Dags att sova ska upp tidigt imorron. Vi har prov imorron, eller egentligen bara en inrullning ( alla bara VA?) :)
Jaja, satt iafl och blev sugen på glass. M köpte Twister till mig. Lyckades finna denna glasskarta på google.se från 1982, vilken nostalgitripp! 2 år äldre än mig!   Nu blir ni allt sugna va? Ses i solen imorron (förhoppningsvis) men det lär väl regna imorgon också. Förresten sa jag att alla mina vänner ser mig som den gladaste optimist?
Godnatt :) Don't let the bedbugs bite...


image12


4 mogna, redo att plockas ohh herregud så heta- män.

2007-05-09 @ 13:12:02
I like the way you look at me with those sexy eyes...



image11


Ja, jag kan ju inte va sämre, får också krydda till sidan litta ju. :P

Malin köpte trosor på H&M för 49:50:- och jag köpte rakhyvlar på ICA.

2007-05-09 @ 10:41:26
Jaaaddåååh som jag o Malin brukar säga på nån falsk uppåt dialekt. Oj, vilken vecka, bara onsdag o redan fylld med ånget, separationsångest, pengapanik, ösregn och beslutspanik. Ska vi beta av detta eller?

MÅNDAG:  Ja i Söndags kväll bestämde jag mig efter ett ångestladdat samtal till Malin om den oerhörda rädlsan att förlora mina vänner (som ibland fullkomligt sköljer över mig) för att skippa skolan o åka på en bästis dag med prat skratt o shopping (såklart) Och det började ju bra, lite kyligt, men jag köpte en jacka som jag fick tjata mig till för att få köpa. Nej inte av min sambo, utan den där Malin. Tss. Så då stängde vi ju ut kylan lite tillfälligt. O sen blev det bara bättre när Malin med darriga fingrar och hjärtat i 190 km/h skrev ett kinky sms till P, vilket resulterade i att vi förväntansfulla styrde bilen mot Trelleborg igen. Vi lyckades undvika det där trädet som svajade farligt nära bilen i ett tillfälle och kom fram hela o glada. O då kom regnet. Malin köpte ett par trosor på H&M för 49:50 :- ifall natten skulle sluta i lycka och jag köpte ICA's rakhyvlar så hon kunde få av lite generande hårväxt. Kan bara beklagande säga att kvällen resulterade i en eviiig väntan i vår "vita" soffa med kassa tv program, skitsnack och 15 cigaretter, minst.  

TISDAG: Holy mothers of al f*ing gods. Bestämde mig efter en varm dusch på morgonen att jag skulle släpa med Malin till Malmö för att jag minsann skulle till skolan. (Observera: vid stark ångest är jag galen) Men när vi kom till motorvägen fastnade vi i en enorm kö. Dom bygger om denna min dagliga väg till Malmö (och skolan) . Detta ska tydligen pågå till mitten av JUNI, panik! I ösregn, i en gul svettig buss , fast i en bilkö bestämmer Malin att jag ska skolka idag också (hon har så bra inflytande på mig ) så det gör jag. Vi hoppar av vid HansaGallerian och går till Mc D för o käka frukost, mhhm. Pannkakor, toast och sur mjölk och det delade vi med en närsynt uteliggare och galna tyska damer. Varpå vi går (springer, det fullkomligt öser ner regn) till Hansa igen för att shoppa. När vi ska betala på H&M (mascara,bodyscrub och bronzepuder) får jag pengapanik när mitt kort vägrar betala ännu ett lyxköp från min sida. Mitt gröna kort har fått nog och Malin får betala. Med sorg ihjärtat och ett betalvägrande kort åker jag hem till M.

ONSDAG: Dagen är ännu "ny" så förutom "oj ingen skola idag heller ångest" så är jag uttråkad till tusen och tänker gå o peela hela min kropp och smörja in mig med Doves "nya" Shimmer sun body whatever.  Händer det inget kul i mitt liv snart så vettifan om jag inte hoppar från piren i hamnen.

SNART: Snart är det den 26 maj o då åker jag till Norrekås och ska ha en underbar dag och en FESTlig kväll.




image10

Ystad

2007-05-07 @ 12:22:19
Jaha, vad fan gör man där då? Jo man käkar kanske glass med sin bästis eller shoppar lite. Sen tar man kustvägen hem, jävla grann utsikt! :) he.. Egentligen skola idag men som sagt, orken i mig har tillfälligt försvunnit. Javisst är det hemskt. Samtidigt som jag längtar till att helvetet ska ta slut är jag rädd för framtiden. Näe, nu ska jag minsann inte tänka på sånt utan vara glad som man kunde förr, tex för att solen skiner. :) Ack ja, vad är det som händer? Fyller snart 23, är det verkligen så att jag håller på o växa upp och bli vuxen- på riktigt? Hatar ansvar.

sommar sol o whatever.

2007-05-03 @ 16:16:50
Ja då var valborg över för oss. men imorron är ju en ny helg! :) imorron ska vår klass ha visning, ska bli super kul ! Klippte o färgade min london modell idag, gjorde henne i två kontrastfärger. SVART-VIT. skitsnyggt :) o sen får vi se hur min struts blev. kände för o va fin fin imorron så sitter med blekning i botten på över håret, spännande. ska snart iväg o färga en annan kund, känner egentligen inte alls för det, men va fan då.

det är något som inte stämmer, något känns fel, men jag inte sätta fingert på det. help please.