5 KILO KÄRLEK

2007-10-30 @ 21:59:38
image70

ROLLERCOASTER!

2007-10-30 @ 20:01:51
Haha. Jag har haft 4 sjuuuukt underbara dagar!
Med Malin, Ejik och B. Men mest med Malin!
Har massa bilder, vissa får ni se redan idag men dom andra får ni bärga er tills imorron att få se!
Hur ska vi summera dessa dagar??

LÖRDAG: Jag hämtade M i Ystad, med största leendet på läpparna, nu visste jag att vi skulle ha the best days ever! Haha. Där stod hon vid pressbyrån brevid falafelhyddan i sin bruna skinnjacka och fejkade burberry halsduk. Väskan (den stora resväskan på hjul!) lastades in i VOLVON and we were on our way. Malin skulle klippa mig, skönt och det var skönt, bli av med trötta toppar. Sen hade Malin värsta fjärilarna i magen, hon skulle träffa EJIK! och inte vilken EJIK som helst, utan min... ja, syssling men vi säger kusin. När vi kom hem sminkade hon mig som en katt (fast jag liknade en mus) och sen hämtade vi ejik på preem. Kvällen fortlöpte utan större probbs, kom hem ganska tidigt till två mysisar i soffan. Dekade ganska snabbt i sängen . Skönt som fan.

SÖNDAG: Vaknade med typ ryggskott, helt jävla sjukt, har fan aldrig varit med om något liknande, ryggen var BLÅ i svanken, sjuukt. Vi åt en rejäl frukost alla 3 (jag, mewlin och ejiik) sen åkte den lille hem och vi åkte på vårt håll, men inte så länge, den lille kom tillbaka på kvällen o då kioskade vi kvällsmat :D

MÅNDAG: Klockan ringde 04:20 , helt sjukt ! Haha, in på Mc-Donkan på vägen dit, köpte frukost sen var vi på G .
Vi shoppade röven av oss på ULLARED ! Så kul! På vägen hem var jag as-trött. Då jag är den halvan av Malin & Linda som har körkort så körde jag ju både upp & ner, svin trött på¨vägen hem, men vi överlevde bilresan hem , haha, mot alla regniga , galna odds.

TACK FÖR 4 HELT SJUUUKT MYSIGA DAGAR!


TEAM ULLARED

ME AND LI'L COUSIN EJIK

BESTASTE

SHOPPA, SHOPPA .SHOPPA!

BARA VI <3 HELT RANDOM SÅDÄR...

FRIDAY PORN

2007-10-26 @ 14:29:15
Ja, jag sa iofs att ni inte skulle vänja er vid fredags porriga saker, men... fredagar brukar bli..sexiga,porriga..Mm.
Alla har ni väl hört talas om M.I.L.F? Ja, från American Pie filmerna där stiflers mom är en sjuuukt sexig kvinna och blir just en M.I.L.F= Mother I Like to F*ck..
Men, blir det då en F.I.L.F för oss? Father I Like to...
För Jesus christ superSTAR! Imorse klippte jag en man och hans 2 åriga son, shit så het! Pappan alltså, så sjuuukt snygg. Då borde han ju bli en så kallad F.I.L.F? Japp.  Vi får ju också ha något sådant.

Idag är jag hundvakt och husvakt. Eftersom alla andra är upptagna på andra håll får jag och dom tre små vovvarna roa oss själva. Vi ska äta kyckling med tomat och basilika täcke och se på bra film, ska faktiskt bli nice. Imorron får jag en het sängkamrat ;) Hahah... M kommer ju till mig. Nu har jag hittat frisyren jag vill ha, så imorron ska det klippas! Bilder kommer på det också!

Och så det vanliga: THANK GOD IT'S FRIDAY!

SING FOR ME BABY

2007-10-25 @ 20:21:28
Idag får ni en tidig "FREDAGS ÄLSKLING" :

image63Bruce Springsteen


åh baby, när du sjunger får jag orgasmer ända ut i tårna !
 det hjälper iofs till att han är SJUKT sexig!
O.M.G!!

TVIST PÅ HELGEN

2007-10-25 @ 16:41:58

Från början skulle det inte var någon särskild helg, ja , förutom maskeradfesten på lördag, men det blev en tvist på även denna helgen. Men, first things first, Maskeradfest, ja, mina vänner. Jag ska vara katt :) Festen ska ju vara Halloween tema, så, o man har ju redan varit, häxa,spöke , skelett osv.. så jag ska vara kise.. bilder kommer lovar!
Men innan dess ska jag hämta Malin i Ystad , ja på lördagen för den lilla hoppetossan ska träffa...*trumm-virvel* ... ERIK! Haha :D Kul!
Ja.. jag har ju tjötat om det innan, Ullared o klippningar och allt jag vet, men jag är så upprymd för äntligen händer det kul grejjer! :)

LÄNGTAN

2007-10-24 @ 12:20:15
Jag har en sån intensiv längtan efter SÖNDAG! Är det inte bisarrt? Denna dag som jag vanligtvis inte alls tycker om är nu en glädjensdag! Fördå min vänner, ska jag ta stadsjeepen ( mamis) köra till Ystad o hämta ´Malin.
Jag har tvingat henne till att klippa mig, behövs nu efter extensionen som åkte av förra veckan =) Känns faktiskt skönt, jag ska bli bortskämd! Tvättad, klippt, snacka massa skit! Så underbart!
Idag får jag min nya mobil och mitt nya abbonemang ska bli skönt o slippa 3 ! YES!
Och så är det ju aldrig fel med en ny teliiifon! Det blev en sån här:

Så fin =)

DET ÄR KÄRLEK

2007-10-23 @ 16:39:43

Mewlin säger:

han har gröna ögon.. jag visste t o m vilken ögonfärg han har..

EN FRISÖRS BEKÄNNELSER

2007-10-23 @ 13:48:50
I min blogg, kära läsare, får ni ofta läsa om hur dumma och korkade saker som jag daligen utsätts för och idag är INGET undantag. Tyvärr.
Först kan jag ju säga att igår hade jag en jättebra dag, fick massa komplimanger för mitt arbete och det är ju skönt. Min sista kund sa att hon var så nöjd och att det var jättelänge sen hon blev så nöjd när hon gick till frissan, så kul! Då känner man "ja, jag kan nog fan det jag sysslar med" haha..
Men sen får man sånna kunder som den imorse. Ni måste veta hur det ligger till , eftersom tjejen som jag jobbar med är mamma ledig så har många av hennes kunder valt att gå över till mig medans hon är hemma. Och majoriteten av denna kundkrets är ca 90 % damer 35-40 + med korta frisyrer, och ett jävla humör. Alltså.. allt som jag inte är. Och jag har sagt det förr, jag säger det igen, jag hatar k*rringar.
Imorse kom en av dom värsta, hon tyckte att jag klippt alldeles för lite förra gången och det var för långt där, och för tjockt där bla bla... Men idag blir det fantamej för kort. Ja, men det är bara så att vissa människor måste klaga , för annars mår dom inte bra. Får dom inte klaga och klanka ner på andra så mår dom själv dåligt. Hur kan man vara så? Det är så långt ifrån som jag själv är. Jag är dum på det hållet att jag är för snäll och väldigt sällan sätter ner foten. DOCK ska sägas att efter sånna här kunder börjar man få skinn på näsan.
Dom tror dom vet allt, dom tror så jävla mycket. Jag har för fan upplevt med under mitt 23 åriga liv än dom har under sitt dubbelt så långa liv. Eller kan det rent av vara så att dom är avundsjuka? För att jag är ung och dom...är inte.

O.M.G BIG TIME !

2007-10-19 @ 15:29:17
image61

FÖR ALLTID !  <3

FREDAG

2007-10-19 @ 15:26:54
Det ÄR fredag - igen! Vi klarade en vecka till vänner ! :D
Men jag måste säga att jag är så himla trött idag, fattar inte det, jag kan knappt hålla ögonen öppna, känns som det blir en tidig kväll idag, men jag ska försöka dra på det in i det längsta, man har ju UNDERBAR sov morgon imorron. Idag skulle M varit stolt över mig, jag har druckit en jättebägare med vatten, har den framme fylld med vatten på bordet, så dricker jag massa vatten hela tiden. M tjatar ju alltid om hur mycket vatten man ska dricka varje dag, så tänke göra dig stolt nu med att jag dricker massa vatten, nu när du hotar med massa träning och sånt ;)
Vilken underbar dag- solen skiner, det är kallt och bäst av allt- det är fredag!
Helgen blir faktiskt lugn. Ska bli skönt..

Nu sitter en kund i huven o torkar, på fredagar är det gamla tanters dag på salongen, då ska hår läggas och tuperas utav satan! Osså är det många som vill vara fredags fina ihåret. Min sista kund avbokade, hon var sjuk, men det var skönt, ska bli najs o komma hem lite tidigare! :)

Nähä! Om man skulle ta o  njuta av att det är FREDAG!

PRETTY IN PINK

2007-10-18 @ 17:43:40

Pretty in Pink är inte bara en av mina favorit filmer , titlen stämmer in på mig också :D Jag älskar rosa, det är söt, sexigt, vackert, gulligt... Funkar till allt. Älskar rosa mot mitt mörka hår.
Här några måste ha i denna underbara färg:


Ja GUD vad läckra, helt underbara! Måste ha! Prislappen ska vi inte ens diskutera ;)


Känns som nästa laptop får bli en sån här läcker apple från ca 8000:-


Och varför inte lite fin fina köksredkskap från a slice of pink ca 500:- Så söta!

Japp. Rosa funkar definitivt till allt. Nästan !

GLÄDJEPOJKAR

2007-10-17 @ 12:34:17
Börjar undra om jag har en porr-fe i min hjärna när jag sover. Inatt hade jag massa kärleksgos i mina drömmar, men inatt var det inte ANTONIO BANDERAS som var min glädjepojke, det var lite random människor man mött i sitt liv, haha :D Börjar gilla det här med att komma ihåg mina drömmar. Drömde tråkigheter också, det har varit så mycket snack om hår och , tunnhår och tappa hår och bli skallig. Alltså hemska saker, givetvis drömde jag inatt att det föll hå från mitt huvud. Usch usch, hemska tanke. Att vara utan hår! Det är hemskt nog när extensionen ska av och nya ska sättas, dom där dagarna utan det långa fylliga håret är jobbiga.Har dock bestämt med mig själv att denna gången (snart) när håret ska av, ska det bli av. Får se hur länge, mitt eget hår behöver vila. Ska bli både skönt och fruktansvärt!

image56


















































Såhär föredrar jag att ha håret, långt, tjockt och super glammigt! :)
Jaja, sanna mina ord, det dröjer inte länge innan det är tillbaka när jag väl tagit av det som sitter i nu! Älska extensions!

PUMPS AND HOES

2007-10-16 @ 16:39:52
Ja, idag har jag varit halv-ledig. Haft en fixa dag. Började morgonen med två kunder, sen åkte jag till Frisörgross i Malmö och handlade gottis till håret:

                
  Loreal Aboslute Repair Mask och Schampo, luktar gott och gör gott till mitt tradiga hår :)

Köpte Visions Anti Frizz Styler och Vision Shine spray också, riktigt skoj att prova nya ordentliga saker!
Färden gick sedan till Mobilia och där hittade jag en underbart söt liten blus :

   
Helt underbar! Från Lindex 249:- Supersöt med knappar i ryggen och vid brösten.

Sedan en snabbis till Vellinge blomman för att handla pumpor till mitt lilla skyltfönster, lite halloween stämning nu med tända ljus , pumpor osv.. mysigt. Nu ska jag ta en härlig eftermiddags dusch, sen ska vi åka o handla och ikväll blir det en härlig tv-serie kväll med "Mot alla vindar"- Helt underbar!

MÅNDAG

2007-10-15 @ 16:23:18
Jaha, dår var det måndag igen och en ny vecka gror. Har äntligen fått dom nya visitkorten: 


image52

Nöjd, jaja, foto kvaliten är inte den bästa jag vet.
Hmm, vad har hänt under helgen då?
Jo, vi var för första gången på NovaLund, men jag kan säga att det var både första o sista gången. Never again!
Alltså, som shopping center var det ju kanon, men, parkeringen och utfart + infart var helt galen. Det tutades, hyttes och räcktes finger! Nej tack!
Jag må vara stor i käften och hetsig när jag kör men t.o.m för mig blev det för BRA.

O í Söndes var vi på tippen, lagom kul men väldigt skönt o ha det överstökat. Sen på kvällen träffade jag C & R på videomix. Ha ha.
Var klädd i mysiskläder igår o hade håret i en slarvig tofs fick kommentaren att jag var så söt och såg 10 år yngre ut! Haha... ska man ta det som en komplimang eller?

Klippte J innan idag och fick det senaste skvallert, alltid skönt och bli uppdaterad. Så man hänger med liksom...
O nu ska jag ha 4 kunder till, den sista bävar jag för. Slingor och klipp.. och sa jag att det var måndag idag? Igen. Suck.

MR BANDERAS GOT ME NAKED.

2007-10-12 @ 09:35:37
Herrejävlar vilken dröm! Malin kommer döda mig! Ni tänker nu, åh drömmar är så tradiga o höra om för det är ingen verklighet alltså inget förstklassigt skvaller... MEN.. jag vaknade med ett leende från ena örat till det andra :D
Yes sir.

Eftersom jag inte vill att min blogg ska bli en porr-blogg och att ni ska kräva porr varje fredag så ska jag inte gå in på alltför djupa detaljer.

"Drömmen handlade om mig, min klass från 9:an och en resa till någon söderhavsö (Jo jag lovar- jag drömde verkligen detta inatt!) Vi fotade hela tiden så från början var det precis som om jag satt som äldre och tittade tillbaka på min foto. Åh nej... :) Helt plötsligt befinner jag mig i ett sorts hus och sitter och samtalar med ANTONIO BANDERAS ( antagligen eftersom Mal tjötar om honom så..) Det kommer in en annan tjej och klagar på att han bara pratar med mig så jag reser mig och säger något i stil med att sån här fjortis skit pallar jag inte med och ska precis göra ansats til att gå när ANTONIO BANDERAS tar mig i armen, drar mig till sig och kysser mig mjukt. Givetvis gör jag kyssen fruktansvärt våldsam och passionerad. Den andra tjejen bara försvann, typ, Poff! Haha ;) Det som sedan händer är egentligen mellan mig och ANTONIO BANDERAS, men jag kan avslöja följande. Han klär av mig naken,  gör väldigt passionerade saker med mig och min kropp och vi toppar av detta med att vi två blir en . Om ni förstår vad jag menar ;) "

Ja fy , ibland ska man fan ha tur, jag är helt tagen av min dröm och kommer på mig själv att sitta och gå igenom den om och om igen..
Hmm, om och om igen, det påminner förresten om något annat som jag också fick i drömmen :DD
Haha.

Trevlig helg på er ! :P

GLAMMIG = JAG!

2007-10-11 @ 15:23:16
Sat precis och tittade ut. Det är mörkt. Klockan är strax över tre och det är mörkt.
Hade precis det mest märkliga samtalet någonsin! Det ringde en tjej och frågade om tid för att bli slingad redan imorgon, vilket är helt omöjligt, har fullbokat i 3 veckor framöver: så jag sa: Nej tyvärr.. och då sa hon Okeeej........ varpå jag kontrade med, ja, tyvärr... sen la hon bara på luren ! Amen! Haha.
Ok.

Jaja, man kan inte vinna varje gång.
Har tre kunder kvar, den sista anländer kl 17:00 och är fruktansvärt dryg. Men hon är en sådan person som man måste vara hård mot. Nej, du kan inte ha lila slingor i knallrött hår. Typ.

Jaja, dagens inhandlade vara:

image50
Loreal Glamshine Gloss Brilliance på H&M 125:-
I färgen "Lasting Coral" no. 400. 
Super nice, diskret, fyllig , glammig allt som jag är! :D
 

STARDUST

2007-10-10 @ 15:36:05
Var på bio igår och såg Stardust, ASBRA! Se den, den hade allt en bra film ska ha! Helt underbar!

image49

MITT KÖK

2007-10-09 @ 12:58:02
Jag lovade ju bilder på det helrenoverade köket så här kommer några:


image46

Vi rev ut allt. Alla stommar och golv, kakel osv. Köket var från början orginal från -63. Här är "vasksidan" . Köket är Askomme från IKEA . Mosaiken kommer från Hornbach i Malmö liksom golvet som ej syns på denna bild. Vask och kran är också från IKEA . Diskmaskinen är en Whirlpool från ONOFF. Spotlights från IKEA.


image47

Högersidan har horisontella väggskåg med glasdörrar. Micron är också den en Whirlpool köpt hos Expert.


image48


Här är fondväggen , en blommig tapet med silverblad, svarta och vita blommor från Colorama i Trelleborg.
Kisen på bordet (som också skas bytas ut mot ett i mörk valnöt) är Louie :)

FÖR F*N!

2007-10-09 @ 11:30:15

Idag måste jag ringa och fråga var faaaaan! mina kläder blir av. Jag blir tokig! Om dom hade kunnat se mig i luren hade jag nog ungefär sett ut så här:

image44       så dom borde fan snabba på lite. Pah!

KL 15:00

2007-10-09 @ 11:17:29
Ikväll blir det bio, nya filmen Stardust med M. Ska bli mysigt, det allra bästa med bio är ju faktiskt popcorn!
Tror jag såg Simpson filmen senast på bio så nu är det ett tag sen :)

Det allra bästa med denna dagen är iaf att jag slutar kl tre :) Åhhhh så skönt! En riktigt tidig dag för mikg, kan det bli bedre? Naj!

Nähä, inget vettigt alls att skriva idag så, jag får väl jobba vidare!

JINGLE BELLS

2007-10-07 @ 12:39:00
Ackars ... I fredags var vi på fest, trots allt, det var oplanerat men skoj. Eller hur ska man beskriva detta fenomen som någon kallade fest? ? ?

Till att börja med var vi ju i Trelleborg. Hos J började det, med tre töser och fyra pågar. Det spelade julmusik och dansades bröst-klock dans :) den stod jag själv för. Don't ask!
Vi gick vidare till någon som hade fest men som inte själv var hemma. Här lärde vi känna nya karaktärer såsom Starshine, 86:an, Calle, Äcklig fylle kärring, Rödaplatå tjejen, Mini.. I can go on forever.
Malin tyckte jag skulle fjäska när äckelkärringen började bråka med oss men jag blev förbannad ist och totalignorerade henne vilket verkade göra saken bestämt värre.

Jag och Malin tyckte vi skulle dra till lyktorna, sagt och gjort vi tog med oss dom allra hetaste och drog från helvetes festen.

Där nere flödade både musik, sprit och slynor.

Dom lätt härligaste kommentarerna under kvällen var:

P: Jag är en hora Linda! En hora!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Jag: Hör du klockorna Malin?
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A:Jag fes! När jag spydde i vasken! Jag fes!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
C:Vad gör vi här? Den mannen där, jaaa han utan hår, han har barn äldre än dig Linda! Vad gör vi här?
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

LOVE YOU GUYS!

KOM IGEN!

2007-10-04 @ 10:23:03
Vill ha mina kläder idag!!  Känns som jag väntat en evighet fan!


Magma-Not for me please!

2007-10-04 @ 10:19:46
Okej, det är nu konstaterat. Jag provade Magman igår, inget för mig , men en jättehäftig produkt, iaf, slutade med att jag nu är en 3:a ist. :) Fick panik! Nej nej! Såhär blond kan jag absoluuut inte vara! För er som inte fattar ett skit nu, kan jag bara säga att en 3:a är väldigt mörkbrun. Sådeså.
En annan som också kommer bli en 3:a idag är P-Dirrty.

Sitter hemma nu faktiskt, börjar inte förräm halv 2 idag skulle egentligen varit ledig men men, vad gör man inte för sina kunder. Måste bli hårdare. Ska iafl vara ledig på lördag, så skönt!

Imorgon verkar bli en lugn kväll med M, ska bli skönt ändå. Hade fest planer men M2 spolierade dom totalt ;) Skojja bara drrling.

På lördag ska jag ut och äta med tjejer från gamlgamla klassen. Ska faktiskt bli trevligt, hoppas bara på flytande konversation under hela kvällen, hatar när man sitter o stakar sig, haha.

Näe, in i duschen .

SKRATT

2007-10-03 @ 16:24:22

Ännu en eftermiddag på jobb, med en kund som sitter i huven. Trött och jävlig är man, bara en kund kvar sen iaf, skönt. Igår klippte jag en kund som hade sjuuukt härlig humor ala linda o malin stuket. Det var min sista kund så övertrött var man också, och han skämtade om precis allt inklusive sin egen klippning och jag kunde verkligen inte hålla mig, jag skrattade så jag höll på o kissa på mig. Det var Family Guy humor på hög NIVÅ! Älska! Ha ha !

P får mig också att skratta väldigt mycket, P anser sig själv vara som Peter Pan och i likhet med honom kommer han aldrig växa upp, please dont! Om du gifter dig eller får en stadig flicka kan hon kanske inte förstå sättet som du och jag skämtar på. M vet precis vad jag menar!

Nu ska jag bara vänta in min sista kund som kommer om en timme, DRYGT som faen rent.

Ikväll: Prova Wellas nya magma på mig själv, ingen annan vågar, haha :D Bild kommer !

TRE

2007-10-02 @ 12:11:43


Tre namn som du har:
1. Linda
2. Ann-Charlotte
3. Johansson

Tre namn som du har använt på internet:
1. LindlaH
2. Leeii
3. Sladeflickan

Tre saker du har gjort den senaste halvtimmen:
1. Jobbat
2. Jobbat
3. Sopat

Tre saker du gillar med dig själv:
1. Positiv
2. Härlig
3. Snäll

Tre saker du inte gillar med dig själv:
1. Snäll (för snäll)
2. Lat
3. Pengaslösare

Tre städer som du har viss härkomst från:
1. Trelleborg
2. -
3. -


Tre saker som du har på dig precis nu:
1. Jeans
2. Stövlar
3. Armband i massor

Tre viktiga saker som du äger:
1. Mobilen
2. Bilen
3. Datorn

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1. Gamla disco klassiker dunkar just nu :)
2. ----
3. ----

Tre saker på utsidan som du tänder på hos det motsatta könet:
1. Leendet
2. Snygga armar
3. and of course, en fin frisyr

Tre saker på insidan som du tänder på i det motsatta könet:
1. HUMOR
2. Öppenhet
3. Kärleksfull

Tre saker som du inte kan göra:
1. Leva utan mina vänner
2. Sy en kappa
3. Leva utan kärlek

Tre saker från det förflutna som du saknar:
1. Min gymnasieklass
2. Alexandra
3. Bekymmersfria dagar

Tre saker du önskar dig:
1. God hälsa för mig och mina älskade
2. En massa pengar
3. En häst ( nej inget skämt)

Tre anledningar till varför du är du:
1. Mamma och Pappa
2. Livsöden
3. Jimmy och Mange

Tre saker som du verkligen vill precis nu:
1. Äta lunch
2. Åka hem och sova
3. Asgarva

Tre saker du vill göra innan du dör:
1. Åka till en karibisk Ö
2. Vinna sjuuukt mycket pengar
3. Skaffa barn

DILDO,TATOO OCH ULLARED.

2007-10-01 @ 15:15:55

Japp. Måndagen går sin gilla gång . Men ni kan tro att det hänt grejjer ändå. Beställde en ny rabbit idag och godis til det, glid-godis. Jag har bestämt mig för min nya tatoo.. som ska sitta på insidan av handleden (höger). men vad, det får ni se sen när bilder kommer upp. What else. JO! Ullared resan är bokad, ROAD TRIP! M och jag- så klart! Kanske har vi lika tur som min lilla kusin som blev omkörda av Fredrik Ljungberg och sen körde dom om honom o vinkade och han fyrade av ett leende och en vink tillbaka. Ja herreguud :))
Nu händer det grejjer tur är det annars hade man ju smällt av!

image42