NI KOMMER DÖÖÖÖ

2008-05-31 @ 15:30:43
när ni hör.. jag har gett vika. Idag köpte jag ett par svarta "foppa" tofflor. Dom är ju gräsliga, fula hemska. Men helt underbara o traska i......  Har jag blivit en hilbilly?? :P

BILDER FRÅN IDAG

2008-05-31 @ 15:25:11
Hemma igen efter en dag hos M&P, eller ja, kom dit tjugo över elva. Var ju o tömde mina saker på salongen, känns mycket bättre nu. Ibland är jag en dramaqueen :)
Tänkte bjuda er på lite härliga bilder.. klicka på dom så ni ser noga :D

 denna här "Amalfi" parasollen hjälpte jag pappa att sätta ihopa. Den är ju som en båge så själva dunken som den står på måste ju vara stadig, vi fyllde den först med vatten men si det gick inte. Nej ut med vattnet igen och fylla den med 80 kg sand ! O jag fick hålla den lutad hela tiden, i sisådär 45 grader, tungt som fan! Men fin blev den.. :)

  sen gick jag o la mig i skuggan med Nicci.. :) mysigt!

ska gå o duscha nu, tar lite bilder på håret när det är iordning gjort så ni får se.. ikväll ska vi till M & A o grilla och dricka lite vin.. Ha det gott !

LINDA

2008-05-30 @ 23:31:37
Här är jag !
  klicka mig så blir jag större.. fått lite extensions idag.. :P
Men skriver mer imorron, är trött nu, vart en tidig morgon..

KVÄLLSTANKAR

2008-05-29 @ 22:51:34
Vet ni.. att mina ögon är det som jag fått mest komplimanger för under alla åren :
   och det är ju alltid kul , att man har något som någon uppskattar ;)

Vet ni... att jag är så himla glad att jag ska börja på nya jobbet men samtidigt känns det allt vemodigt. Hur ska det bli nu? Kommer det bli bra/bättre? Blir det bra arbetskamrater? Tusentals frågor snurrar i min lilla hjärna och alla har kommit idag. Innan har jag inte ens tänkt så.. men nu.. Jag är sååå glad och det ska bli så kul men jag är alltid såhär när det är förändringar, och det vet ni som är mig nära, och ni förstår och ni lyssnar och jag älskar er för det.
Asch, såhär är jag bara för att allt händer på samma gång. Palla fylla år på måndag liksom, kunde det inte väntat åtminstone? Ett år äldre, men klokare, nej .. Aldrig.

FOXY ROXY

2008-05-29 @ 17:11:18
Tänkte upplysa er om att jag lyssnat på Roxette hela dagen på salongen, och det är ju så bra musik! O så tänkte jag ju såklart bjuda på en härlig bild... 

  klicka för fan så ni ser Gessles burr.
Alltså herregud, jag förväntar mig snart se en svala häcka.. Och what's up med Maries pose, har hon varit på "the studio" eller... haha :D

ÖVERRASKNING!

2008-05-29 @ 16:57:16
Idag har jag haft en seg dag godingar..
Känns mest som att jag går o väntar ut tiden nu, men GUD vad overkligt det känns att på Måndag ska jag till ART MANO  o jobba.. :D Lite pirrigt är det allt..
Imorron?
Frisuergross , sen en överraskning, som det kommer garanterade bilder på, en liten födelsepresent till mig själv från min själv kan man väl säga! Nu undrar ni allt va ? :D

Helgen blir minst sagt hektiskt, minns inte sist jag hade en så fullspäckad helg. Ska försöka njuta riktigt på lördag kväll, sen känns det som allvaret drar igång på riktigt. Ska vara super devoted till mitt jobb, ni kommer aldrig se mig, kommer bli som ett spöke, som jobbar mest :P

Nä kära ni, nu ska jag äta lite, sen ska jag o B till IKEA o handla ny kökskran och ni vet ju hur jag känner för IKEA? That's riiight, jag HATAR att gå där. Men.. jag ska ha den fetaste kranen ever :PP

MINA NYA FRANSKA NAGLAR

2008-05-27 @ 12:09:54
Såhär fin blidde jag igår :    klicka för större.

TACK Marina Hårstudion i Trelleborg. En riktigt härlig tjej och grymt duktig på det hon gör ! Super nöjd!

Ska strax åka o jobba, blir en sen kväll, sovmorgon=sen kväll på jobb.
Denna sista veckan på C-B blir ganska sena kvällar, men va fan, bara 4 dagar kvar. Sen då?
Jo då börjar jag ju på ART MANO i Trelleborg, 0410-18185 detta nummert börjar gälla den 2 JUNI alltså på Måndag. Ska dit på söndag och sätta in mina saker , hjälpa flickorna o städa, ska bli skoj. Sen ska jag och B åka o titta på hus :D D D Ska bli superkul, fast jag går in med inställningen att det inte blir vårt så slipper jag bli superbesviken. Vill , vill.
O lördag kväll ska jag fira att ett plågsamt år har tagit slut. VIN! o gooo mat.

Nu ska jag cykla ner på jobb!
Ha det gott mina vänner :D

YES MP3 LADDARE NÅGON!?!?

2008-05-24 @ 10:19:06
Godmorgon för er som precis kommit upp, själv har jag hunnit rota igenom hela lägenheten efter min mp3 laddare till min lilla YES... :(( Men den finnes icke.   en sån fast min är rosa såklart :P Men allvar, hur störigt är det inte när man hittar den, men inte laddaren, och det är en sån märklig en den finns inte på onoff,expert,siba osv osv. Får se sen , ska tralla ner till Clas Ohlson o se om dom kanske har ngn multi laddare.. *hoppas-hoppas*

Jag ville mest bara önska er en skööön lördag, nu ska vi strax göra oss klara o cykla ner på stan en runda, jag o B. Haaa det gott min älsklingar!

WE WERE BORN GOING FASTER THAN THE SPEED OF LIGHT

2008-05-23 @ 10:32:42
Här igen !
Har precis plockat undan lite här hemma så nu är här fint igen och allt detta till min favorit Bonnie Tyler, love her, jag är sucker för hennes musik!

image269

WHERE HAVE ALL THE GOOD MEN GONE?!

2008-05-23 @ 09:34:41
GLAD! Har precis kommit hem från doktorn, det gick så bra! Han var fantastisk! Inga problem där, däremot ska jag nu gå på två olika penicillin kurer i tio dagar, men det tar vi en annan dag!

Så nu firar jag med ett stort glas apelsin juice och ska snart ner på stan för att hämta ut mina tabletts.. blir väl en fika också kan jag tänka mig! :D

Är riktigt somrig idag, har en supersöt tunika/klänning från Lindex, jag köpte den i både rosa/ila/ vit och grön/turkos/vit. Loooove it! Näe, nu ska jag tömma och fylla diskmaskinen o sen bege mig igen.

image268
SKÅL MINA SÖTNOSAR!

GOCCIANI

2008-05-22 @ 14:23:22
Im baaack! Har det liiite långtråkigt idag :D Satt precis och beställde från nya favorit leverantören, det bästa med dom är att man kan beställa via internet, det gillar jag! Shyyysta priser och snabb leverans! Jag pratar såklart om GOCCIANI . Dom finns här: www.gocciani.se men, det är bara för frisörer hörrni! Hehe..


Idag får vi heja på Charlotte!

image267  HERO!

GYNEKOLOG BESÖK

2008-05-22 @ 13:55:28
USCH jag borde vara excited, det är fredag imorron, men jag är redigt nervös... Ska till gyn.läkaren. Mina f-ing cellprov klödds.. Suuuck , men det går väl snabbt, aja, alltså gynekologen har man ju varit hos x-antal gånger så själva undersökningen är sketsamma, men, det är en man som ska göra den ( first time for me, har alltid haft kvinnliga gynekologer) plus att dom ska knipsa av en bit från mina ädlaste delar... uuuj. Är jag fööör ingående nu ? Blir det för personligt? Nah.

Sitter nere på jobb nu och väntar på nästa kund som nog dyker upp närsom. Ute skiner solen, värmen har kommit tillbaka! :D I helgen händer inte så värst mycket, imorron blir det lugna gatan, på lördag ska vi fira mamma på kvällen, grillat o sånt.. Men det är väl trevligt.
En annan görgo grej är att jag bara har 5 dagar kvar på denna salongen, känns dom jag kan känna litet sting av glädje.

Skönt är det också att jag ska få fotvård imorron, får belöna mig efter morgonens pina !

Det är inte dessa sköna läppar som doktorn ska kolla imorron....

image266

HÄRLIG DAG

2008-05-21 @ 22:22:57
Vilken härlig dag ! Inte en jävel som hackat på mig! AND I LOOOVE IT! Försökt distansiera mig idag, orkar njet lyssna på klago-ord från alla, nu får det vara nog även om jag vet att det är det inte...

Sov länge imorse, sen åkte jag med hem till M med bröd o pålägg och vi käkade en lång frukost, sen bestämde vi oss för en riktigt soft dag och handlade lite gott, körde ut i Domme och lirade guitar hero hela dan! Så sjukt nice :D

Hem igen, M & A kom på middag här, vi lagade fläskfile gryta med fransksenap och vitt vin, så jäkla god! O så pressad potatis till det, och en flaska rött, vi hade inget vitt hemma, grabbarna valde att dricka öl istället ..
Planerade resa till hösten, vi ska ta en rest resa första eller andra veckan i september beronde på hur jag hade det på jobb, hade ngt bröllop i sept. men minns inte exakt när det var . Det blir förmodligen till Turkiet , billigast, haha :D Aja, vi kommer iafl iväg, och det är härligt att vara nårra stycken ;)

Näe kära vänner nu ska jag sova, jobb imorron...

SOV GOTT!!

FO SHIZZLE MY DIZZLE

2008-05-20 @ 22:11:08
Japp, jag sitter o kollar på sämsta rullen ever på sexan, white chicks... men den är ganska underhållande faktiskt ;)
Vad har jag gjort idag då? Jobbat, sen middag hos M, taco, gud vad gott.. Sen stack vi o solade och nu sitter man i soffan med lill-datan. Igår var det "Art Mano" middag hos Jenny, det bjöds på skaldjurspasta och panacotta, redigt gott :) Lite vin till det, baileys till kaffet o sen en grogg, kändes lite off en måndag kväll men va fan, man lever bara en gång. Vi gick igenom allt inför ny-starten. Ska bli så himla skoj! O alla tjejerna är så trevliga, vi blir sju tjejer på två salonger. Vi bestämde även att vi ska ha profil kläder, alltså en svart och en vit t-shirt där det ska stå Art Mano på ryggen ocn ens namn på bröstet och en hood-tröja! Såååå najs!
Så fort jag drar igång där nere 2 JUNI ska jag ta foto så ni får se hur fint det är !

På måndag ska jag bygga naglar, nu har ju mina egna växt så fint så jag tror det kan hålla bättre!
Längtar !

image263

SMÄÄÄÄÄRTA som aldrig förr....

2008-05-17 @ 23:20:56
Idag har jag kunnat sätta mig på en stol, resa mig från en stol  , vända mig i sängen och framför allt kunnat komma upp UR sängen utan att det har gjort riktigt jävla ont. Hey, jag sitter ju tom här o bloggar!
Jag har upplevt smärta som aldrig förr, jag har BÖLAT för att jag behövt gå på toa, min rygg har varit helt fucked up.
En kväll o morgon var det så hemskt att jag fick ha hjälp för att kunna komma upp ur sängen osv.. min sambo är en ängel, som jag har skällt o gnällt. "Du drar upp mig för snabbt!" "Du gör fel" "Smörj min rygg nuuuuu!" Men alltså jag lovar, jag har inte varit mig själv.. det var fruktansvärt, något jag aldrig hoppas få uppleva igen, men det kommer jag med all sannolikhet få göra. Jag känner av ryggsmärtan inu, men den är 1000 ggr lättare. Men dock, den finns där o gnager lätt, fast  nu kan jag iafl ligga på sidan o sova! Jaja, ska inte klaga mer, men den dåliga uppdateringen denna vecka beror faktiskt på det.

Mer imorron..

WHO KNEW?

2008-05-16 @ 17:27:10
Att min blogg var värd lite pengs.. :))

<script src="http://bloggvarde.se/js/value.js?id=MTYxNTY%3D&d=5"></script><noscript><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 2 233 kr</a></noscript>

FÖRLÅT

2008-05-13 @ 22:11:20
Sorry för super dålig uppdatering hörrni!
Har haft en kanon helg med såå mycket sol o grejjer så man har inte suttit vid datan alls :D
Ska försöka lägga in lite bilder o sånt imorron från helgen, men lovar inget är kanske ute på nya äventyr ! ;)

GLAD LINDA

2008-05-07 @ 22:21:00
Lite piggare ikväll :)
Kom ju på att jag inte berättat om lördagens bravader. Kul hade vi, men det var längesen jag drack riktigt mycket så jag fick i mig väldigt mycket, blev så jäkla dragen, tillslut kunde jag inte ens dansa, haha, stod bara o hängde på danne o päron typ ;) Men fyy va kul vi hade, dansade hela kvällen, lyssnade på JETSET och sen drog dj:n igång, ah, det var riktigt trevligt det blir snart en re-match  !

Vad mer ? Jaaa.. det börjar ju dra ihop sig till att flytta till nya jobbet, gud vad jag längtar ! Träffade Jenny idag, hon är verkligen helt underbar! Ska vara här till slutet av maj, så det är ju iafl tre veckor kvar, och även om jag vet att det inte är mycket känns det ändå som en evighet ! Vill bara bort så jag kan börja må bra igen, liksom.

Igår fick jag aska till vissa slingor som M gjort, drog några till så nu är det riktigt brau. Har fått massa fina kommentarer idag. :D aldrig feel !

Imorron blir det lugn frulle morron, jobbar sent, men det är OK för mig, det är så ljust på kvällarna ändå!
Måste bara berätta en sak till som säkert ingen bryr sig om  :) skrev för nån dagar sen om mina naglar och nu är dom så fiiiina! Jag är så glad, köpte ett nytt nagellack från ISADORA "Glassy Cerise 105".  Looove it, har fått dille på nagellack sen förra året då malin målade mina röda för första gången i mitt liv, haha. Köpte ett annat från Isadora också, "PoppyRed" också super sött, men det jag har på nu är verkligen... chock-rosa.. så härligt!

Imorron ska mami bli fin i håret, skoj :)

I GIVE UP

2008-05-06 @ 21:52:02
Om jag inte hade tyckt det var för tidigt att lägga sig hade jag sovit för redan en halvtimme sen, men.. man vill ju ut så mycket som möjligt av kvällen ! Igår hade jag svårt att somna, och vaknade hela tiden, sen skulle jag upp tidigt o jobba.. och kom inte hem förrän klockan var sju.. så nu är jag helt färdig. Jag är verkligen helt slut.
Orkar knappt sitta på stolen här.. haha, tror jag går in o lägger mig. Japp, jag ger upp.

SEGA SÖNDAGEN

2008-05-04 @ 16:08:20
Ja, trots fylle-sömn (som aldrig blir riktigt hundra ) vaknade jag redan 9 imorse, iofs skönt..
Tog en dusch, fixade frulle.. Och nu 7 timmar senare har vi inte fått ett squatch gjort. Alltså vissa söndagar är helt hopplösa! Man blir dessutom bara segare av att bara sitta o dega . Snart ska vi grilla, kanske skulle man ta en runda vid havet då också, få lite härliga vindar i ansiktet..

Hoppas ni haft en skön helg ni med :)

Nostalgi , nostalgi...

2008-05-03 @ 15:58:01
Sånt här drack vi alltid hos min farmor när vi var små, hittade dock inte den riktigt gamla etiketten, men ni vet väl vilken det är... :)

image262

JW PIC

2008-05-03 @ 15:54:26
Idag firar jag två veckor som nykter nagelbitare :D Japp, har alltså inte bitit på 2 veckor, och det är inte dåligt säger jag bara :) drömmer tom mardrömmar om nätterna att jag bitit av alla igen! Dom växer mycket på 2 veckor faktiskt !

Ikväll ska vi till J, sen inatt drar vi vidare till Uppenbar, tror man får se många lokala celebs idag, både kul o inte kul.. men men ! Får väl göka lite extra ;)

Bjuder här på en jätte gammal bild, enjoy och ha en trevlig kväll hörrni!

image261

FREDAG EFTERMIDDAG

2008-05-02 @ 12:58:35


Håller på att städa, Jimmy ringde innan, vi ska snart åka till malmö o hämta hans nya bärbara data, kan ju bli trevligt, ikväll ska vi till mina kära svärföräldrar, det blir också trevligt :) försöker peppa mig själv till max idag. Typ, solen skiner, lägenheten är super ren och luktar rengöringsmedel och sängen är renbäddad, finns det ngt bättre? '
Blommorna har också fått både duscha o dricka idag :)


image260

...

2008-05-02 @ 10:16:40
Man har ju hört att man inte ska bli fööör personlig här på bloggen, men det kan ju vara skönt att ventilera lite, när bästa vännen inte går att få tag på och sambon är i malmö med vänner.

Igår började bra men visade sig bli den JOBBIGASTE dagen i mitt 23 åriga liv, jag grät , och blev arg, grät o blev arg arg arg. Bråkade nämligen med P igår, och jag har aldrig , aldrig honom vara såhär mot mig, jag visste inte vad jag skulle säga, blev helt ställd. Allt kändes så jävla hopplöst, det handlar om mitt jobb som vi bråkade om kan man säga. Bara så ni har något humm. Så igår bestämde jag mig för att ta en paus med allt. ( inte jobbet ) Jag gick från  tio till noll på gladläget inom loppet av en sekund. Jag lovar, låg i sängen och tappade lusten helt. Det är helt sjuuukt hur mycket man orkar, men sen räcker det med en enda liten sak som får bägaren att rinna över. Nu räcker det för mig. JAG ORKAR INTE MER. Kom inte till mig , jag kommer förmodligen inte kunna ge några bra råd.
Satt uppe ap-länge  igår för att jag visste att ´jag var tvungen att vara super trött för att kunna somna, låg och tittade på något skit-program och kunde knappt hålla ögonen  öppna, när jag slumrat in typ 3 gångertänkte jag att ja, nu kan  jag väl somna ! Men såfort jag släckte kom alla tankar, och det tog mig en evighet att somna in.

Pratade i telefon i morse, vaknade tidigt och ringde direkt, o nu mår jag bättre, det känns inte riktigt lika hopplöst som igår, jag kan t.om känna ett litet sting glädje.

Vissa dagar blir bara skit. Helt enkelt, dom blir bara skit.

NYA SKOR

2008-05-02 @ 10:06:27
Vi var en runda på skopunkten, KUL! 3 för 2 as you know !

   Jag o M köpte likadana svarta tygskor, super söta..

   Och så köpte jag dom här underbaringarna :)

Och ett annat par som jag inte fotat än, ett par gå ut skor, med rosett och kilklack..