Söndag :P

2007-04-29 @ 17:23:04
o vad har vi gjort idag? köpt en ny cykel till mig, cyklade en lång runda innan som avslutades på willys inhandlande av kvällsmat.. på vägen hem inser jag att jag glömt mobil o nycklar. SUCK. Irriterad, utelåst o frös som en jävla bäver. får äta lite kvällsmat så jag kan bli på bättre humör!  Imorgon kommer ju Maaalin! Meine Vessla!

Sol och Hotdog.

2007-04-28 @ 12:52:12
B jobbar och fördriver eftermiddagen likt en fet katt som ligger o lapar sol.. har tyvärr inget tålamod till att ligga i solen o steka min vackra kropp. Därför var ett trevligt avbrott en grillad korv med bröd och ketchup.. Hoppas att solen håller i sig så att vi får kanon väder till valborg! Snart ska vi åka till Nornbach o köpa klinker och till biltema o inhandla batteri till P's motorcykel osså litte gotter till vår lilla bil. Inte dom roligaste affärerna men det går, man fördriver lite tid iallafall!
image4

My my my, you sure ain't shy!

2007-04-28 @ 09:52:48
jag ÄR urusel på bloggen jag vet! men nu tänkte jag att jag skulle få upp mina skills på detta.. plus att just nu är jag är så glad så då finns det bara gott o skriva om ju! mmmhmm! *snap*snap*snap* haha..  sitter med ph dunkande ur min player ocg är mer än sugen på måndag! Ska ju hämta min little darling ( malin) i malmö ganska tidigt.. phew.. sen ska det shoppas skoooor o kläder o massa najs grajs! Sen ska vi hem o göra oss fine indeed! Därefter drar jag o malin till Dalahood och börjar smutta så smått på kvartan , dukar o relaxar o sen kommer det lite män och barbecuar med oss. Herregud Malin, när fan blev vi så jävla amerikanska?! haha.. Vi måste va jävligt dryga i andras öron/ögon? Men.. va fan då, vi har jävligt roligt. Du o jag! :) image2