DRAMA QUEENS!

2007-03-08 @ 21:20:49
okej okej.. jag sa att det inte kunde bli värre. Men, jag går alltså i en klass med bara tjejer och även om jag och Malin är suckers för dramatik så blir det lite väl ibland. Åh herregud... den ena sa det, den andra gjorde så.. ska det aldrig ta slut? Jag brukar säga att min kära sambo är en drama queen men han har inget mot tjejerna i vår klass. TACK gode gud att det är fredag imorron, skulle behöva vila upp mig i en månad minst, den här veckan har varit helt sjuk!

...

2007-03-06 @ 20:23:28
 Frihet är bara en illusion, men en jävligt vacker sådan.

Vilken jävla dag...

2007-03-06 @ 20:15:27
Kände mig redig imorse när jag lyckades stiga upp en hel timme innan jag egentligen behövde.. Men vad gör väl det.. ? Ändå kämpar man inte, ändå är man inte kreativ, ja men titta på dig själv då? Hur kreativ var du när du valde din klädsel idag?
Idag var det många som fick vatten på sin kvarn, många tårar trillade en del krokodiltårar. Känns så oäkta. Jag kan inte riktigt sätta fingert på det, tråkigt med människor som gottar sig i en annans "olycka". Hur ska man veta vem som frågar hur man mår och verkligen bryr sig om svaret.
Jag är så trött i huvudet, och i hela kroppen. En timme tv sen kommer jag däcka som en prinsessa. Och sanna mina ord, imorgon ska bli en bättre dag... för det kan fan inte bli värre.