FÖRBANNAD

2007-09-28 @ 13:36:09
Ska jag göra allvar av mina hot?
Ska jag ta mina väskor och packa dom? Ska jag slita ut mitt eget hjärta, gråta sönder mina ögon men aldrig titta tillbaka igen? Du driver mig till vansinne, total ilska, jag blir tokig och tappar besinningen helt, ändå älskar jag dig så fruktansvärt mycket. Ska det vara så? Ska den man älskar driva en till vansinne??

sorgligt.

2007-09-26 @ 11:15:15
Ja, nu kommer förmodligen ca 85 % av mina läsare tycka att jag är patetisk men jag är bara väldigt känslig.
Det är nämligen så att M har starka funderingar eller snarare är det så att det redan är bestämt att M ska åka till NORGE. Why??? Jag vill inte, vartenda ben i min kropp skriker nej, nej! M kommer hem till jul igen, men för mig är 2-3 månader en jättelång tid och nu tänker ni men herregud, det är ju ingen tid alls.
Jo, för en person som mig själv som har separationsångest och inte klarar av förändringar är detta jättejobbigt. M pratar med mig varje dag. Varje dag. Flera gånger om dan. Jag förstår ju självklart att M vill åka och få ut något mer av sitt liv och självklart ska M göra det, men jag bara säger att för mig blir det så tomt. Och därför vill jag bara skriva av mig lite krafs.
När jag började H'akademin blev jag rädd, första dan såg jag bara massa skummisar, alltså verkligen skumma typer och jag tänkte direkt heregud vad har jag gett mig in på? Här är ju inte en enda människa som är som mig!
En vecka gick och sen föll det sig som så att jag o M hamnade på samma buss till centralen och jag kan bara säga att jag har aldrig träffat någon som uppskattat min sjuuuka humor på samma sätt som jag och dessutom kunna kontra den till 100 % ! Jag menar kan någon av er som läser tycka att det är kul med en katt på ett löparband som man piskar för att hålla igång datan?
Sen den bussturen till centralen blev det helan och halvan grejjen med oss. Ingen trampade på M och ingen trampade på mig. Peppsamtal , garvkvällar, utekvällar, nagelbyggningskvällar, filmkvällar, ångestkvällar- u name it, we've done it! Jag säger precis som du att du var fan det enda bra jag fick ut av den jävla skolan .
Jag känner mig som en fågelmamma som ska lära sin bebis flyga, rädd för att den ska falla rädd för att den ska flyga, och aldrig hitta tillbaka igen. Och vad händer då? Jo fågelmamman står ensam kvar och väntar.
Hur konstigt det än kommer kännas för dig M när du kommer hem igen för att vi inte pratat på typ 3 månader så måste du ringa mig direkt. Du måste komma hem til jul och när du gör det , då vet du var jag finns.

Utmanad..

2007-09-25 @ 10:54:45
Okej Malin jag antar din utmaning. 8 saker om mig- Linda.

Vännerna: Såklart. Vad vore rymden utan stjärnorna, vad skulle hända med jorden utan ozonlagret? En tv utan sin fjärrkontroll.. Jo, jag utan mina vänner. Utan mina vänner hade jag varit vilse, en galen hemlös utan sina tänder, jag hade helt enkelt inte orkat ta mig igenom vardagen.

Familjen: Mamma, pappa, Jimmy, Magnus... Herregud vad jag älskar er!

Kärleken: Min älskade, utan dig hade mitt hjärta blivit till sten, mina lungor hade dammat ihopa, jag vill aldrig vara utan dig!

Vovvsingarna: Ja ni som känner mig vet att dom tre små sakerna ligger mig väldigt varmt om hjärtat, vid en brand hade jag först tagit hand om dom - sen mig själv. Matilda, Nicci och Julia  ni är ljuset i mitt liv.

Film: Älska detta fenomen! Älskar när man får se en ny film och blir extremt underhålld.

Dansa: Här skulle man även kunna skriva dricka, vem tycker inte om att vara lite smått onykter och dansa, du känner dig hetast på stället!

Hår: Ja, jag är frisör. Just nu känns det ungefär som att jag lever , andas och äter hår.

Helger: Jag lever för lata sovmornar. Älska!

Kärringar.

2007-09-21 @ 14:14:30
Kärringar. Och då pratar jag inte bara om pensionärer, för kärringar är inte bara gråhåriga pensionärer. En kärring kan vara 40 och allmänt...kärring.
Ta kärringen under oss- kärring! 60 år , RUNDA glasögon, halvlångt permanentat hår, permanenten gick ut för ett halvår sedan, tråkig lugg, fula kläder, dum i huvet, klagar alltid- inget är bra! Till och med hennes man är en kärring, en manlig sådan. En kärring för mig är en sådan människa som är så satans ta mig avundsjuk på oss andra snygga människor att dom måste klaga på varenda liten liten sak, eller ställa fullständigt korkade frågor som dom inte alls har att göra med. En kärring tror att bara för man klipper snelugg och lägger EN  ja märk själv en brun slinga i den så är man 20 år yngre. Well I've got news for you hunny, you're not! Så dra nått gammalt över dig och gå och läg dig- länge.
Tro mig jag är ingen sur eller bitter människa men träffar man över tre kärringar på en dag börjar man så sakteligen att undra över meningen med livet.
Nej tur är det då att man är glad för sitt eget liv och att man fortfarande kan GLÄDJAS över en sådan sak som en ledig dag.

Som när vi flyttade in i 35:an. Det första hon där under säger efter att vi tagit i hand o hälsat är att det var så skönt med dom förra grannarna eftersom dom hade stuga i blekinge och sällan var hemma så det var så tyst så. Och så log hon falskt och spände ögonen i mig. Inuti henne galloperade rädslan iväg för att ovanpå dom skulle två
u n g d o m a r  flytta in! Hjälp.
Ja sa jag , det var kanske skönt, men vi har ingen stuga i blekinge så vi kommer ju alltid bo här och så avfyrade jag ett lika falskt leende tillbaka. Sen dess har fru och herr kärring under oss gjort sitt bästa för att göra livet för mig och B så surt som bara möjligt. 

Kärring.   

Världen har slutat existera.

2007-09-19 @ 21:02:32
äkta kärlek? vad är det? jag sa en gång till en vän när du träffar den rätte kommer du känna det. du kommer känna dig så in i helvete nerslagen i skorna, världen runt dig kommer sluta existera, du kommer bara känna en sak - kärlek. klumpen i magen om han inte hör av sig. första gången han tittar in i dina ögon, bara han kommer finnas. ett tag efter detta kommer M till mig och säger "nu händer det linda.." jag förstod inte.."ja men nu händer det, världen har slutat existera."
Du slutar äta ( nästan) du blir nervös,du sover dåligt du blir kallsvettig när du inte hittar din mobil.Tänk om det har kommit ett sms eller om jag har ett missat samtal? ?
Inget annat spelar någon roll. Bara den, känslan som gnager i dig, kärlek.

Så fruktansvärd men så jävla vacker.

så här är det va...

2007-09-19 @ 15:56:46
världen är full av krav, varför göra en massa egna?varför tvinga ditt barn att göra precis som du tycker? varför måste man bli vuxen? varför måste jag gå upp klockan sju varje dag? min mamma hade blivit tokig på mig om jag hade gjort något drastiskt som typ bara flyttat till sthlm eller bytat jobb utan o veta var jag skulle hamna, men det är för att mamma och jag är på olika våglängder. jag är av den sorten att "allt ordnar sig" . har du ett problem- stressa inte ihjäl dig. du kommer lösa det så småningom, varför inte? Ska du ha kul i helgen, ja men så ha det! på måndag kan du oroa dig över den där räkningen som skulle vara betald igår. vi kan lägga upp fötterna i soffan äen om det borde dammsugas eller tvättas därför att det kommer bli gjort men kanske inte precis NU.
Jag kommer göra det, tro mig jag vill inte heller gå runt i smutsiga jeans. Vill jag göra något drastiskt då går jag och tatuerar mig igen, eller blonderar mitt hår. världen är full av VAL och krav men dom kan vi väl skjuta på? Lite? =)

Så här är det va .. mamma .. och så kommer förmodligen JAG och alla andra 80-talister alltid vara. Så de så.

image41

På jobb...

2007-09-18 @ 15:20:59
ja då sitter man här på jobb o bloggar. har en kund med färg i håret så nu sitter man bara av dö-tiden. Bara tisdag idag o man längtar redan efter helgen- suck. Handlade nya stövlar på scorett idag på lunchen, så heta! Tänkte att jag skulle ha nya jeans och nån najs tunika men jag hittade inget alls som föll mig i smaken... Ikväll fyller svärmor år...så det blir restaurang efter jobbet , vi har köpt en stegräknare till henne och jag tänkte gå en sväng strax o se om jag hittar ngt mer skoj.. På fredag blir vi några stycken..
Mel, Danni, Megan, Tilda, Elin, Yvette och.. ja den sista minns jag inte.. :/ sorry tullan.
Tror jag ska ta hand om min kund nu och sen dra vidare!
 
Här är min uberbots... :P

image40

ingen hör..

2007-09-17 @ 21:03:13
tänkte att idag skulle jag skriva något seriöst, men, vi får väl se hur det blir med det. seriöst. min sista kund idag skulle ta av sina extensions, hon hade haft dom på i 6 månader... ... ... ... dreadlocks och stenhårda ploppar. det tog mig tre timmar att re ut skiten- tre timmar! efteråt såg/ser mina händer ut som arbetarhänder med rodnader och bultande bulor. jag kunde knappt flytta automatar spaken till drive när jag skulle köra hem, så ont hade jag! *ömk-ömk*  
 
näe, blir inget seriöst..
csi kallar på min attention!

idag...

2007-09-15 @ 17:36:50
it's weekend, för mig med.
Jobbade ju idag också, hade en as jobbig familj på förmiddagen, mamman var helt sur o dissade både man o barn, o var tjockis o tråkig. jag tänkte för mig själv att om jag någonsin blir så så hoppas jag att någon vänlig själ sätter en kula i huvudet på mig. nu är jag hos min bror det är middag för hela familjen som vankas och så två kompisar. ska bli mys. längtar dock redan efter nästa helg då är det fest som gäller igen. :)
annars..
ja jag har ju fått i nytt löshår med massa blonda paséer , sjukt nice, sjuuukt långt.
idag kör jag punk stilen, massa armband, håret plattat o rockigt randig tröja med feta läppar på. känner mig såå nice :D
imorron blir det en FET seg dag!