Fredag

2011-04-29 @ 21:44:14
Så var det Fredag igen. Alfred somnade precis, 21:30.. :S Men men, han har varit på jätte härligt och gott humlör så det gör inget :) Men någon film orkar jag inte med, ska snart duscha, o sen kryper jag nog också ner.
Valborgsmässoafton imorgon..
Träffade en kär gammal klass kamrat idag, frågade henne om hon skulle hitta på något kul, "Nää, hehe, det är amatörernas afton!" Haha! Kunde inte sagt det bättre själv. Man "firar" det inte längre, och firade o firade, när man var ung gick det väl mest ut på att bli så full som möjligt.. AUJA! Så är det inte riktigt längre.
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en trevlig helg alla ! :)

Den senaste rapporten från vårt liv !

2011-04-28 @ 15:49:55
Affes första lunch ute :) 
Då var påsken över, den går alltid så fort. Det är så skönt & få fram lite färg granna saker efter en grå och trist vinter. Nu är våren välkommen! Vi åt påskmiddag hemma hos mina föräldrar på Påskafton. Är inte glad för varken påsk eller julmat tyvärr, midsommarmaten går an, då får man ju potatis, gräslök och gräddfil!
Första påskägget ;)
Alfred har kommit in i en jobbig nattperiod igen, vaknar vid 02-03 och är pigg & gla i ett par timmar innan man får honom att somna igen, och ändå vaknar han runt 06:30.. Puh! Sömnen är det enda man saknar.. Men det är värt det! Han är det finaste i vårt liv, så vad göra nätterna om några år?? ;)
Idag har vi varit på IKEA och handlat en till grind. Hittade Affe på andra trappsteget med händerna på det tredje.. BUSUNGE! Så nu har Martin satt grind även där nere.. Givetvis fick lite annat följa med hem, lite nya blommor blandannat. O som vanligt gick Martin in i köken o kikade, nu har vi bestämt hur vi ska göra med vårt kök.  Mammamys <3
Vi hoppas kunna börja på köket till hösten/vintern. :D
Det var nog allt för denna gången, ska försöka skriva oftare. Tycker om det !

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

2011-04-27 @ 16:49:23
Konsert i Juni
JOURNEY!!!
SÅ GLAD SÅ GLAD !!

Stanna tiden

2011-04-19 @ 10:37:56
9 månader sen Alfred kom till oss..
Helt galet!! Vi hade först inte tänk att dagis start skulle vara aktuellt förrän i Januari, men det har öppnats lite dörrar på glänt som vi måste kika in i.. hehe kryptiskt.
Så igår skickade jag efter så att jag kan ansöka om dagisplats till plutten. Kanske blir det inskolning redan i Augusti vi får se vad som händer framöver. Vi ska välja 1 . ÖsterJär 2. Modeshög 3. DalaJär
Dom ligger på vårt håll.. Vi bor precis brevid ÖsterJär och har bara hört gott om det så jag håller tummarna för det.
O så var det dén här kollosala separationsångesten jag känner.. Detta blir jobbigt. Jag vet ju att det är helt fantastiska människor som jobbar där men jag känner ju ( som alla andra mammor förmodligen) att iiiingen kan ta hand om Affe som jag .. ! Haha!
Ja, nu är det många tankar som far omkring....
Får prata med andra mammor som satt sina barn i dagis, får ha lite terapi... :)