GRATTIS!

2007-08-30 @ 21:03:14
image39

MALIN, TILL DIG!
eller som Vickan hade sagt, Gratulerar.. haha :D

Javisst.

2007-08-28 @ 10:33:45
Javisst är man ledig idag! :D Sista dagen innan slaveriet drar igång igen. Nej ska inte klaga.
jag skulle ha hoppat in i duschen för typ en timme sen, men det verkar som om allt går i slowmotion när man är ledig. Efter duschen ska jag ner på staden  o ha lite snygga tunikor tänkte jag . Skulle egentligen åka till ngt köpcentra men kom på att bilen är på service och att jag är bil-lös idag :P utan min bil blir det inget, vägrar åka buss! Ner till stan kan man bara spänna på sig dom små svarta o tassa ner . Så så blir det!
Nähä, nu måste jag bara in i duschen, skärpning.

Lördagen..

2007-08-26 @ 16:41:17
haha. vi var så jävla obeslutsamma om denna jävla lördagen o oftast är det väl då det blir som bäst.
ack, vi slukade en hel jävla flaska sour apple och kände inget, så vi tog en flaska lambrusco (vitt) men nääädå, vi kände ingen märkbar effekt, så vi tog oss några shots med nån banan (usch) smak. sen reste vi oss från soffan o då jävlar. haha.

Vidare till nästa fest där jag fick den helsköna kommentaren att jag var en "riktigt sexig kvinna ikväll" haha :D tack.
Där drack vi mer för vi tyckte att magarna kändes lite tomma?? Jaja. O så nallade vi en gräddbulle och skrev med läppstift på festvärdens badrums spegel "I love you J" ritade en ståtlig snopp och lämnade avtryck från våra munnar - smack-  alltså, äkta fjortis fasoner. :) Ni är bara så bäst!

Vidare ner på stan där palmfestivalen var igång, nästan alla skulle åka karuseller men jag och D avböjde o gick o vann gosisar o delade på en regular pepsi. Sen kom D:2 linkandes vit som ett lakan i huvudet så jag och D tyckte det var bäst att hitta en bänk, gärna avskilt så D:2 kunde få ur sig det som gjorde henne likblek, haha :)

Hamnade i säng ganska tidigt var själv väääldigt kalasig men klarade mig från div, baksmällor o sånna roliga effekter, riktigt glad :) haha.

Somnade ifrån mobilen och ja, mådde najs när morgonen kom.

En jävla bra kväll trots all obeslutsamhet!

haha. inte glömma min o p-dirrty's sanningsstund, haha, ledsen p om du blev generad. LOVE YOU!

image38

så jävla het!

2007-08-14 @ 22:24:29
japp det är man nu. så in i helvete varmt på jobbet. har varit en bra dag, massa kunder som vanligt :)  men det ska man ju inte klaga på, bättre det är på det hållet, jag är fullbokad i två veckor framöver o det är jag glad för! annars? haha, imorron ska jag till Louise i Vellinge, jag beställde tid för en tvätt, fön o plattning, men det är mest för vi ska ses o snacka :D o så är det så skönt att bli lite bortskämd ...

Har fått FETA myggbett, jag är seriöst allergisk, så drygt, dom blir skitstora o helt blodsprängda, o vill jag ha tabletter mot min mygg-allergi måste jag gå till doktorn, o får då utskriven EN tablett (till en hel sommar?? Snälla) som kostar skjortan! Ja det är inte lätt, jag undrar.. är det så för att folk missbrukar mygg-allergi tabletter?
Jag gav upp efter fem hemska bett, jag har nu ca 20. : / 
Jag tror myggjävlarna vet att om dom biter mig så lider jag massor, eller så är mitt blod fantastiskt gott. Ja, det måste vara så. 

Träffade Mel idag! Sååå skönt. Vad vore min lilla värld mellan Trelle o Domme utan dig? Ja gud vet o han avslöjar nada, silch- nothing!

So anyway,. sitter o har nostalgikväll med CCR , gammal hederlig rooock! :D

Ska skölja mina kurvor i en iskall dusch nu tänke jag, til then- take care BABY!