THE WAY YOU MAKE ME FEEL

2008-02-28 @ 23:33:14
AH så skönt.. kom precis ur duschen, smörjde in hela kroppen med Mango/Papaya body butter, så gott den luktar alltså..Var o solade efter jobb, sen åkte jag ut till m&p , hade med mig nya färgkartan.
Ja just det ! Jag har beställt ett nytt märke från Gocciano "YO-Coloring" , färg baserad på youghurt, verkar super.
Fick 24 färger , 3 liter väte och färgkarta för 1128:-, vilket erbjudande! Beställde en "Mania" färg också Cherry red, som skulle vara extrem röd, och det var den, färgade Josefine i eftermiddags, det blev så jävla snyggt, slängde i en 4:a med en skvätt 3:a och gjorde paseér med cherry red mania, det blev super snyggt !

Jaja, sen slängde jag mig i sängen när jag kom hem , kollade Criminal Minds ( bra som vanligt ) sen Gordon Ramsays Kitchen nightmares, ( jävlar han e het ! ) det var också bra, sen masade jag in mig i duschen, segt, lite piggare nu, snackas med malin..s en är det sängen som hägrar igen .

YVETTE: Inatt ska jag nog fantisera om Gordon Ramsays...  :D haha du o  jag, haha..

image183

3 VÄGS DRAMA

2008-02-28 @ 14:05:46
Hej snuttisar..
Är på jobb nu, sitter o väntar på en kund som ska klippas och sen kommer Josefine ner och ska få färg, sling effekter och bli klippt, skitkul med andra ord, man är alltid garanterad minst 5 garv med henne i stolen ! Haha, skrattar bara jag tänker på henne. Vi var hemma i hennes etta igår som nu blir malins etta, så fin och mysig, josefine ska nämligen ta en tvåa i samma hus så malin tar lltså hennes etta, skitbra ! :D

Annars idag, var en tjej inne idag som jag klippt som ville ha en tid i Maj, och så gav hon mig sitt mobil nummer för jag fick absolut inte glöma att berätta var jag blev av ! Så söt  ! Sen vet jag inte om jag är kvar här i Maj heller liksom..
Imorron ska jag få min fotvård som blivit uppskjuten , B har varit sjuk, sen jag, sen har det kommit annat emellan, det är helt sanslöst.. ska iaf bli skönt att få fot - massage !

Nej, nu ska jag handla sidenband till bruden på lördag och sedan får jag jobba lite.

TAMPONG NÅN?

2008-02-28 @ 14:00:15
image182

Haha. Jag hade formligen tagit livet av mig! AWKWARD!!

JAG HAR DÅ ALDRIG

2008-02-27 @ 13:04:48
Var på min "kära " bank innan.
Dom är fan inte kloka. Följande scenario är 100 % sanning.

Kommer dit 11:06 ( står på kö-lappen hur dags man tryckt ut den ) och blir glad, på min kö-lapp står det att jag har nummer 52 och dom är på 49, skitbra ju ! Slipper jag vänta så länge!
30 (!!!!) minuter senare är dom på nummer 51, ( att notera, endast en kassa öppen, trots att det nu är säkert 10 personer i kö bakom mig ) obs, allt detta är SANT. Jag sitter och får nippran, vad faan är det som tar så jävla tid?! Spänner öronen, och vad står pensionär kärringen och pratar med kassörskan om? Var ligger stans Sibylla.
AMEN AMEN AMEN. VA!?!?!?!   F Ö R   H E L V E T E .
Alla står och ser pissed off, och brevid kassörskan kommer ännu en banktant och börjar även hon hänga med i deras diskussion.
När 45 minuter har gått visar displayen att det är nummer 52, alltså jag, det tog 45 minuter för NORDEA TRELLEBORG att ta 3 kunder. Jag överdriver inte för att jag är arg eller irriterad, jag lovar er, detta är sant !

Så skulle jag sätta in pengar , har inte varit på banken på kanske en månad och satt in pengar och dom har varit på mig förr om jag inte vill skaffa en box så jag kan sätta in pengar där själv, men för tillfället är jag inte intresserad av detta eftersom det kostar pengar och framtiden är lite oviss, ja ni vet. Dom har frågat mig kanske 3-4 ggr, men jag har sagt nej och gett dom förklaring varenda jävla gång. Och då har dom sagt att dom tar en avgift för att sätta in mina pengar (35:-) och det är inga problem, dom kan ta sin avgift, fine liksom. Men så har dom sagt varje gång, "ah, du behöver inte betala för denna gången då, men jag tycker du ska skaffa boxen." Nej.
Så idag när jag lägger fram bunten med pengar frågar kassörskan ( hon känner förmodligen igen mig, det är en väldigt liten bank) om det är en dagskassa, ( o jag tänker i mitt huvud, har hon med det att göra??) men jag svarar, nej, eh, inte en dagskassa, några stycken. Hon säger ok, och börjar räkna pengarna, ( jag tänker skööönt, hon ska inte tjata om den jävla BOX jävlen idag! ) DÅ kommer en till kassörska och tittar på oss, bankör nr ett knappar in mitt affärskonto nummer ( nämner inget om avgiften) jag säger inget. Och när bankör nr ett trycker ut kvitto ställer sig bankör tättintill bankör nr ett och säger tyst ( tror hon!!!) om mig " hon ska egentligen betala avgift för vi har sagt till henne så många ggr om boxe, hon borde betala avgiften" .
SOM OM JAG INTE HÖR DIG! Står man så?!?!? Framför en kund??!
Ta min nuvarande kollega, som jobbat i 10 jävla år, o har samma bank som mig, men aldrig fått tjafsa om den här jävla boxen, hon sätter in pengar som vanligt, så varför ska dom bråka med mig ?!
Bankör nr ett, säger tyst tillbaka, jaa.. jag vet. Precis som om jag är fucking osynlig framför dom två, precis som om jag är hörselskadad och inte hör att dom står o snackar om en kun (MIG! ) mitt framför näsan på mig.

NÄ FY FAN FÖR ER. Vilken jävla mögbank. NORDEA NORDEA NORDEA, jag är så fruktansvärt besviken.

O deras internet bank är ju inte säker för 5 jävla öre heller. Folk blir ju av med sina pengar för jämnan. Halleluja, vilken glädjebank.

LINDA

2008-02-26 @ 23:47:07
image181

Fick precis höra något som gjorde mig gladare, så nu kanske man kan somna sötare :)

GRÄT SÅ KÄKARNA VÄRKTE

2008-02-26 @ 23:29:17

Bestämde mig för att se filmen på tv3, sisterhood of the traveling pants , hette den väl, siktade in mig på en komedi och de var den väl, men också sorglig, jag grät så käkarna värkte på mig. Fick snyta mig och torka tårarna.
Den fick mig att tänka efter..
Mår ganska dåligt nu, går och väntar ut tiden kan man säga, och det tär på mig även om jag vet att det har ett slut så hjälper inte det, det borde göra det men det gör det inte. Det känns som ingen förstår mig, jag vet inte, det känna som dom typ tänker, ja , men herregud, det är snart slut. Jo det är sant, men.. jag mår inte alls bra av att vara där eller ens gå dit. Jag vet inte, det är en känsla av olust som jag liksom inte kan skaka av mig.

Och jag vaknar mitt i natten av känslor som fullkomligt svämmar över mig och så tar det 1-2 timmar att somna om igen. När klockan ringer på morgonen är man trött och förvirrad.

Oj, vad deppigt inlägg. Ibland kommer det bara över en och det är skönt att skriva av sig.

Älskar när du håller om mig och säger att allt ordnar sig.

ÄLSKAR DIG ALLTID

2008-02-25 @ 22:24:28
                       

Du är min bästa vän, min stora kärlek, min livskamrat, min älskare, min bättre hälft.
Du är allt jag behöver för att fungera normalt.

JAG SKA GIFTA MIG

2008-02-25 @ 22:21:10
image178
Vi bestämde det i fredags natt iafl.. :D

FICK EN HÄRLIG MAG KÄNSLA

2008-02-24 @ 15:22:23
när min telefon pep till av ett sms:

" Älskar dig gumman. Du är det bästa som hänt mig! "


  här är hon.. efter en hård... hååååård natt.  Haha du är bäst !

AVREAGERA

2008-02-24 @ 15:14:28
Här kommer två bilder till malin, ja klart... ni andra får också kika :)

           jag kan inte ta äran för detta malin.. du förstår.. min kära sambo har fantamig legat i !

Ja, igår var en lugn hemma kväll för oss, såg Melodifestivalen, sämsta deltävlingen hitills, helt klart. Vilka jävla skitlåtar, ja BWO var ju samma standard som vanligt, alltså bra, men dom andra.. o den sista med Eskobar, var det ett skämt eller???
Nuf said.

Som sagt, i Fredags var det super trevligt, synd bara att det damp ner någon med taskigt färgat rött hår, ful o full som fan, klängde på andras män, stötte och skulle få dom i säng, provocerade sitt ex till bristingsgränsen, alltså, bokstavligt talat till bristningsgränsen, tills J äntligen sa tack o hej, slängde ut det vampiga skitet, och jag stängde dörren och låste. Jag bryr mig inte om hon eller någon av hennes vänner läser detta, varsågoda, för så som hon betedde sig i fredags... det gör man bara inte ! STÖTA på killen i sambo förhållandet som har inflyttningsfest för sig och SIN SAMBO och säga " jag slår vad om att jag kan få dig i säng innan kvällen är slut" då är man inte riktigt funtad. Sen att såra någon som är så snäll och bara trampa över honom så ( x:et) det är sånt som man bara inte gör. Nä, man sköter det snyggt så man kan gå därifrån med högburet huvud istället för att kräla därifrån i skiten som man själv lagt dit. Fy fan.

Nog om det :)
SKa snart iväg till en vän, se film och ta det lugnt, B ska ha "bandy" möte här ikväll och det orkar jag bara inte höra på !

INFLYTTS FEST HOS JO & DA

2008-02-23 @ 17:56:30

JA! Vi hade kul, tripplade ju mitt hår så här fiiint blev det : 
      och som vanligt vet ni, tryck på bilderna så blir dom större ;)

 tack för en trevlig fest... bilderna kommer snart upp på Facebook, när jag orkar, Facebook är ju ganska slött när det gäller att lägga upp bilder.

NU MAT O SEN MELODIFESTIVAAAAAAAL! :D

NU HAR JAG BESTÄMT MIG

2008-02-22 @ 14:43:55
Gick in på H&M och beställde jacka ist..
image166image167ja.. en väska med :D hehe...

SPRING JACKET

2008-02-22 @ 14:30:33
Suck.. var nere i stan innan idag, tänkte jag skulle ha en vår-jacka, kanske tidigt, men sen tar ju alla slut, pröva säkert 6 stycken, men viiilken ska man ta ?? Ja ja i sinom tid löser det sig säkert..

Ska snart duscha, håret står på alla håll o kanter, tänkte pröva att ha det tripplat ikväll, lovar att ta en bild och lägga in imorron isf :)
Sitter och lyssnar på Bonnie , ( så klart!`) och funderar på vad jag ska ha på mig, blir förmodligen tröjan jag köpte härförleden på Gina Tricot  :) En grå , over size t-shirt typ, och så svart boxar linne under den och svarta leggings, svarta ringar i öronen och svart kajal och skugga på dom blå ;) Ja, det låter bra i huvet, men sen om det blir det, det vet man aldrig...

Nähä, dags att hoppa in i duschen.. eller kanske vila en stund på sängen först...

haha, har blivit en tant, tog en tupplur innan vid middagstid, fast, inte efter maten , utan före :) riktigt skönt var det..

MISSION IMPOSSIBLE SWEI

2008-02-21 @ 23:46:55
Gäsp.. eller, nja, inte riktigt säng färdig än :)
Idag har varit en lugn dag, imorron ska vi upp tidigt.. (suuuck) köra jimmy till jobb, vad gör man inte för sin bror... sen blir det solning, handla present och fest...

Vi såg precis Mission impossible 2 med Tom Cruise, så jävla het alltså!
image165

GOODNIGHT GÖRLS.. :)

TACK AMANDA

2008-02-21 @ 23:40:28
Ja, ny design, och den har jag Amanda att tacka för ! Du hittar henne på : http://mandysplace.blogg.se
Snabb hjälp och väldigt trevlig, jag är SÅ nöjd! Tack du ! :)

INGA RÖDA JEANS FÖR LINDA

2008-02-20 @ 23:25:36
Sent, febrig, men inte trött..
Det blev inga röda jeans, dom satt inte alls bra ! Blev denna istället:
 och som vanligt, klicka så blir den större :)

Så fin, blå ( som vi ju älskar!) 249:- söt!

Var o solade efter jobb med B, mysigt, efter det åkte vi ut till mina älskade föräldrar, skvallrade massa med mamma och så gjorde vi bakad potatis, helt underbart gott, men känner själv hur jag stinker vitlök! Stackars B, med tanke på att han höll sig till räkor och majjo, medans jag krängde vitlök! : D
Ja, då var det lite lediga dagar framför en nu, så skönt.
Imorgon blir det först en sovmorgon ( mm ja!) och sen blir det storhandling på Willys, alltid kul.......................

Fick idag veta att Camilla går i väntans tider och är beräknad till Augusti, helt underbart kul vännen, GRATTIS!!
Längtar med dig!

B är hos Josef, så vi ( jag, tintin och Louie) är ensamma hemma för sena kvällen, men det är rätt skönt ibland, ska lägga mig i sängen o slö-titta på något, glida in mot sömnen, som ändå är rätt nära .

SOV GOTT BABES!

SOM UTLOVAT, BILDEN PÅ HÅRET

2008-02-20 @ 12:17:38

Hemma från mötet, det gick jättebra, så då var det klart var jag ska ta vägen. Kan inte skriva namnet på varesig kolleger eller salong eftersom det fortfarande är smyg smyg med det. Men kommer ingå i en kedja :) ska bli super skoj! Kommer börja i juni, så det blir lagom med mitt gamla kontrakt. Denna salongen är så himla fin! Ska ta bilder men det blir inte förräns i Juni då :) Det känns skönt att ha ngt att längta efter !

Ska snart ner o jobba , klockan ett för att vara exakt, men sen är jag ledig tors-mån ! Ni anar inte HUUUR skönt detta är !

   KLICKA PÅ BILDEN SÅ BLIR DEN STÖRRE.
Ja, så här kortklippt är nacken, känns busigt och skönt. :)

Ikväll kommer jag förmodligen sitta i ett litet hus på landet med Mel och Eva, snacka skit dricka gott och bara mysa. Imorron händer nog inget särskilt , på fredag är det inflyttningspartaj hos Josef, bestämde med Elin idag att vi ska lägga ihopa till en present :) Skönt...
Nej, dags att skutta till bilen..

DAGEN BLEV BÄTTRE

2008-02-19 @ 14:30:44
På något märkligt vis vaknade jag ur min dags-dvala. Sitter nere på jobb nu och väntar på nästa kund, blev gladare (morgonen började nämligen segt ) men känner mig fortfarande slö, trött som attan. Kom liksom aldrig igång igår och det verkar som denna veckan aldrig startar för mig. Var trött när jag vaknade igår morse, trött när jag kom hem, lyckades på något vis hålla mig vaken under kvällen, gjorde absolut inget ansträngande igår kväll men somnade fullkomligt utslagen iafl. Kan det vara att man har mycket i huvudet som gör att man inte blir pigg o vaken ??
Lika trött imorse, trött nu med, men aningen gladare. Vi ska nämligen åka till Burlöv Center efter jobb och shoppa lite. MÅSTE ha dom röda jeansen från Lindex! Var här i Tbg innan men dom hade bara dom i småttiga storleken 34. Så ska chansa på Burlöv :) Hoppas hoppas!

Sen är det kärlekskväll hemma hos oss ;) Alla tiders.... hih.

RÖSTADE PÅ ROGNEDAL

2008-02-18 @ 15:16:46

OCH dom gick vidare! :) Helt rätt!  Älskade deras låt! :D

image162

TOMAS LEDIN O SANGRIA I HANDEN

2008-02-18 @ 13:25:35
Pratade precis med min nya arbetsgivare :) Känns kanon, hoppas nu allt är så bra som man upplever det.
Nu sitter kunden i huven, med färg, som ska sköljas om typ 8 minuter . Nice.

Ska sola efter jobb, ska bli skönt, känner mig som en ispinne idag. Sov knasigt inatt, hade så mycket som surrade runt i huvet, hästen, jobbet, hästen, framtiden...

NU VILL JAG HA SOMMAR !

Kan 2,5 månader gå as-fort!? Vill vill vill härifrån.

image161

LÖJLIGT LYCKLIG

2008-02-18 @ 12:14:14
Igår var jag glad som en liten flicka igen. Jag var i stallet och red! Fick rida en maxad D-Ponny som heter Easy to love. Hon var het, men helt underbar! FÖrmodligen ska jag ta hand om henne en dag i veckan, och jag är löjligt lycklig över detta! Vi red en god halvtimme i ridhuset igår, och fy fan, vilken träningsvärk jag har idag, i ljumskar,mage och ben! Hahha, så otränad på dom områdena! :) Men det är en superskön värk .
Igår hände så mycket så jag vet knappt var jag ska börja, jag har fått nytt jobb som antagligen sätter igång i Juni, här i stan, men kan inte skriva var än, det är inte ute bland folk inu så att säga, men jag är upprymd o glad och det känns som detta kan bli bra iaf! Nu förtjänar jag ngt bra i mitt liv tycker jag !

Dags att jobba igen.. uppdaterar mer under dagen...

VI GÖR KÄRLEK, TA MIG FAN, VI GÖR KÄRLEK

2008-02-15 @ 22:02:40
Just nu. Just i detta nu, så som jag mår just i detta nu, så vill jag alltid må.

image159

När man ser den här bilden inser man att vi kännt varandra ett tag ändå, för herreguuuud, vad vi förändrat sen denna bilden togs.

VÅRSTÄDNING

2008-02-15 @ 15:11:33
Av garderoben :) Alltid lika kul, man hittar saker man glömt bort och vips så känns det som man fått nya kläder (och skor) igen ! O så fick jag massor av vårkänslor eftersom det fanns en del vår/sommar kläder i gömmorna, vem behöver shoppa när man har en sån garderob som jag ? Haha :) 

KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE!


 Ett par "capri-jeans" från förra sommaren, H&M :) Supersöta, sköna och framför allt LJUSA! Nu vill vi har vår! :)

 Ett par stövlar från i vintras, som jag aldrig använt, jag hade helt enkelt glömt bort att jag hade dom! Hallå! Hur onödig är inte jag ? Nu ska dom iafl slitas med hälsan, än kan man kränga stövlar !

 Min underbara super-size randiga kofta, om du visste hur jag saknat dig! Den är lagom tunn också nu till våren, köptes förra sommaren, på Kappahl faktiskt!

 Malin säger alltid att jag har så smäckra ben :) he he he.. Älskar dom här vita pumpsen som låg gömda under massa tröjor.. fy på mig! Dom handlade vi nog till valborg tror jag ? Malin ett par svarta pumps o jag ett par vita!

 Jag skäms att säga det... men jag har aldrig använt dessa skorna ! Dom är så söta.. dom ska användas flitigt nu! LOVAR!

Har med andra ord varit riktigt flitig idag!

IN 2 U

2008-02-14 @ 14:02:14






Fick lite presenter av mina föräldrar :) fick en Calvin Klein parfym också IN 2 U , luktar himmelskt!

FRIPPAN TYP...

2008-02-13 @ 22:58:33
Såg att jag hade fått en bild på mitt hår fast från sidan typ:
 ojdå, inte roterad, aja, ni får överleva!
Ska försöka komma ihåg att fota nacken imorron, just nu har jag håret i en handduk.. :P
AJa, SOVGOTT vänner !

And YES! Im sleeping in my own bed tonight baby!

AS LONG AS YOU L<3 VE ME

2008-02-13 @ 11:06:38
Äntligen är det ONSDAG!! O jag ska få sova i min egen säng brevid min egen älskling!! Vaknade åtta idag, tog ut hundarna på en lång runda direkt, var så skönt, vi var dom enda som var ute. Gick längs hagarna invid stranden på Dalabadet, här är så vackert ! Sitter vid köksbordet nu, mamma o pappa har utsikt över havet från sitt hus, det är så underbart !
Idag städas det för fullt, diska, städa toan, dammsuga, vattna blommorna, renbädda osv.. Ska iväg o jobba i eftermiddag, sen ska jag hämta dom vid sju tiden ikväll på Sturup. :)

Ja, då var det alla hjärtansdag imorgon, jag har sagt att jag inte ska handla något till martin, men har ångrat mig. Ska handla iaf :) skriver inte här än vad, om han nu skulle få för sig att läsa det.

Ska köpa en alla <3 dag present till mig själv också, har lånat mammas Chrstina Aguilera parfym när jag bott här o älskar den! Måste ha! :) Den luktar såååå gott!

NU SKA DET DAMMSUGAS!

VAD TÄNKTE DOM, ELLER, SKITSAMMA, SOV GOTT.

2008-02-12 @ 22:41:08
Sitter här o försöker bli trött, har nämligen inget att läsa, men det är ju inte ett skit på TV:n. Så för tillfället står ROBOCOP 2 på tv:n o knastrar, shit så dålig! o ikväll vill jag verkligen bara somna eftersom jag ska få åka hem imorron, ja ja, jag vet jag tjatar , men jag längtar sååå efter alla mina älsklingar!
Hur i allsindar kunde dom göra en tvåa på robocop? Effekterna är verkligen B-iiga ok, den är inte så ny , men... det ser verkligen fattigt ut. Vad tänkte dom, eller, skitsamma, sovgott.


Eat my dust.

I LOVE THEM, I LOVE THEM ALL!

2008-02-12 @ 20:23:46
YES YES YEEEEES.
Imorron flyttar jag hem igen, ska bli helt underbart. Är inte alls en människa som tycker om förändringar så det ska bli helt underbart att komma hem. Hem till B, Louie och Tintin. Min egen säng, mina egna kuddar, mitt eget underbara badrum, min egen sköna soffa.. oh I can go on forever!
Det är bara tisdag idag men längtar massa efter helgen, haha , sån är jag!
Ska vara ledig fredag, sköööönt.
På fredag ska vi äta hos mamma o pappa, var ett tag sen man träffade dom ju. Sen vet jag inte alls vad vi ska göra i helgen, vi har sagt att vi bara ska "va" , njuta av varandra massa ;) hi.

Har huvudvärk , får nog gå o glufsa mig en panodil zapp, hade huvudvärk igår också men tog ingen tablett då, känner att jag inte orkar med en huvudvärkskväll till.

Lugnt på jobb idag, hände en tråkig grej, men orkar inte lägga mer vikt på det. O nej , det var inte med en kund , men orkar inte gå in på det, så vet inte varför jag egentligen skrev det :P sorry görls..



I ABSOLUTLEY LOVE MR BALE

2008-02-11 @ 22:56:07
Hej kär-ingar.. ( nej inte kärringar, sånna vet ni alla att jag AVSKYR som pesten)

Är supertrött.. vet egentligen inte varför? Ok, det är måndag, men.. jag får liksom inte igång min kropp idag.
Blev dock mycket upp-piggad pga av en bild som malin hade dedikerat till mig på sin sida, som dom flesta vet är jag knasigt förälskad i honom:  


Japp. Mr Batman himself, Christian Bale. Så tack Malin, du startade maskinen lite ;)

SEMI-LEDIG

2008-02-11 @ 11:31:30

Hej mina vänner...

Idag är jag typ ledig, ska iväg o jobba senare. Längtar tills jag slutar där och börjar på sommarjobbet så jag kan få lite struktur på mitt liv. Behöver det.
Vaknade kvart över åtta imorse , vovvarna skulle ut, men låg och drog på det en timme innan jag masade mig ut, vet inte varför men var så hiiimla trött imorse, aja, det är väl för att det är måndag. Nu ska jag pyssla lite i huset, innan jag beger mig ner på salongen, idag känner jag mig inte alls motiverad.
Får tänka att i övermorgon kommer m & P äntlicch hem, så jag kan få åka hem, sen är jag ledig på fredag och slutar tidigare på torsdag som ju för övrigt är årets mest kommersiella dag, Alla hjärtans dag, vi ska bara laga en god middag och mysa massa.

image146
Det råder viss bebi-sjuka bland mina vänner nu..

MOT SHEERWOOD SKOGEN

2008-02-10 @ 12:55:39
Solen skiner idag också, härligt härligt..
Ska strax köra ut till mitt andra hem ( känns det som ) och ta hundarna på en lång härlig promenad..ska bli nice, tar andra hållet idag, ut mot hamnen tänkte jag, längs med stranden. Skönt! Blir en 6 kilometers runda idag iafl, alltid skönt, sover man gott sen på natten .. :)

Japp, dags att bege sig.

LINDA MINUS SJU

2008-02-09 @ 19:08:25
Japp, så var det lördag kväll, B är på någon sorts grabb-kväll.. haha jaja säger då det ;)

Vad har vi gjort idag? Jo, var så UNDERBART väder så vi tog hundarna och gick en riktigt lång runda, så skönt, man var lite mör när man kom hem, men man mår så skönt!
Sen åkte vi till Burlöv center, vågen visar nu minus SJU kilo så fick en jättefin tunika av B:

Från Lindex 249:- så himla söt!

Var precis och lämnade honom hos Josef, passade på att sola på vägen hem, nice, var en vecka sen nu så det var dags, nu vill man ju behålla färgen man fått! :)
Ska förresten försöka komma ihåg o fota mitt hår imorron och lägga in en bild, jag är så himla nöjd!
Nej, nu ska jag duscha o sen laga mat, får en gäst ikväll, och så är det ju melodifestival!

JAG DANSAR NAKEN UNDER STJÄRNORNA

2008-02-08 @ 14:22:09
Ska strax bege mig till jobb igen, var där en sväng imorse men hade fått två återbud så orkade inte sitta där nere och vänta.
Idag är det äntligen fredag! Härligt!
Idag blir det bara fredags mys med B ock kisebarnen.
Imorgon ska killarna ha "grabb-kväll" så då blir det också lugnt och sansat, för min del iafl :) men det är skönt, kanske kommer Mel hit , vi hade planer på middag och vin o så melodifestival men eftersom jag ska hämta B får jag skippa vinet- tyvärr, hade varit gott med en flaska vitt!

Är hemma på permission från vovvarna, m&p kommer hem på onsdag ska bli skönt, längtar efter dom ! Och det gör nog dom små också...
Blir till att åka ut på söndag kväll igen, så fort jag inte är med dom får jag dåligt samvete ;) Ja alltså min bror bor där nu som dom är inte helt ensamma, hehe.

Pratade med Mamma innan, hon hade handlat en Louis Vuitton plånbok till mig ( ja inte äkta ) ska bli kul och se.. :)
Fick färgat min utväxt iförgår, så skönt! Älskar min nya frippa! :) haha..
Ska lägga upp bilder, klippte själv luggen igår.. ¨blev kanske aningens för kort men det växer ju utav fan!
Nej nu ska jag trixa lite, sen är det väl dags att åka igen!

image144

JULIA '06

SYMPATISJUKA

2008-02-06 @ 19:28:00
Ja, idag undrar jag vad det varit med oss.
Idag har jag o Malin exakt samtidigt
*Varit yra
*Gått sovandes
*Konstigt törstiga
*Svallande varma
*Kliande öron

Vad kan vi ha drabbats av ? Tvilling-syndromet?
Eller så har vi bara bott tillsammans i två veckor och utvecklat någon form av sympati-sjuka.

Jaja, imorron är man ledig, skönt som faaan!

SÖNDAGSÅNGESTEN HAR INFALLIT

2008-02-03 @ 21:16:39
Med söndagar kommer den obligatoriska söndasgångsten. Det har liksom alltid varit så, och det verkar som om att just nu är det värre än någonsin..
Ska ju sluta på salongen där jag är nu, sa upp mitt kontrakt i början av Januari, så nu går jag av min uppsägningstid och självklart är det spänning när man sagt upp kontraktet. Kontraktinnehavaren kanske tar illa upp för att man sagt upp sig, men funkar det inte så funkar det inte. Det är t.om så jobbigt att jag har bestämt mig för att sluta tidigare , vilket betyder att jag får jobba ganska hårt ( så hårt jag nu kan) för att få in så mycket pengar som möjligt så att jag har till hyran dom månader jag jobbar. Änsålänge har jag bestämt mig för att jobba till den sista April, men funderar på att eventuellt skippa en del av April, det enda som behövs för att kunna göra detta är att övertyga min "bok-förar" pappa om att det löser sig. Jag vill sätta mitt eget välmående först.

Men nog om sådant "skoj".

Idag har trots fruktansvärd mensvärk varit en skön dag, gick en lång runda med vovvarna i den sköna solen, träffade andra vovvar, en golden, och några sköna blandisar, vi hälsade "glatt" och traskade vidare.

Hem igen ( ja till huset alltså) fika, sen till malmö en runda med B, inhandlade nårra film-rullar för sega kvällar.
Huset, mat och nu data...

Sen sova, imorron jobb, hoppas denna veckan går fort, tycker mina föräldrar kan komma hem nu så mitt liv kan återgå till det normala.

Nu, ska jag se framåt och längta efter nästa äventyr, kan inte alltid bara se det jobbiga även om man också ska ta sig igenom det jobbiga som råder nu .

LÄNGTAR EFTER
Sommaren
Sommar-jobbet
Solen
Sena sommarkvällar
Och varför inte, fina vår-morgnar...

FJORTIS DEJAVU

2008-02-03 @ 13:11:57
Ja då har mensen kommit idag, bara 6 veckor försenad. Typ.
Och man har glömt hur det var att vara 14 år och ha sån mensvärk som man trodde skulle döda en. Man glömmer fort hur det känns, men utan p-piller, tror man mensvärken ska döda en. Jag lovar. Jag måste gå ut med hundarna men helst vill jag bara krypa ner i en mjuk säng, i ett mörkt tyst rum och bara andas.

Och snälla...
Kan någon ta ur pinnen som verkar sitta fast i min röv?

UNDERBART

2008-02-02 @ 18:39:45
Idag tog jag o B den där rundan som jag o Malin tjatat så länge om. Det var så himla underbart väder idag ( förutom den ganska kraftiga vinden ) solen sken , det regnade inte en droppe och himlen var alldeles knall blå o krispig! Så underbart.
Satte sele o koppel på dom små tre virr-paketen och begav oss. Stranden längs med Dalabadet, upp bland träden, ut på ängarna, en lång runda blev det ! Så himla skönt! 
Alldeles knallröda kinder hade vi när vi kom hem, satt gott med kaffe ..fast varm choklad för min del då ;)

Nu, kvällsmat ! :)