en iskall cola i röv.....

2007-06-28 @ 17:18:56
ja då var det torsdag. förkyld som faaaan. hade as jobbig kund idag som jag bara ville ge en fet smäll! FY FAN! snacka inte så jävla mycket skit om du inte vet vad faaan du snackar oM! thats al im saing.
annors då.. jo vi håller som sagt på o renovera vårt kök, inte så kul o leva i skiten, men blir kul sen när vi är klara. ska lägga upp bilder! before and after! :D
nähä, nu ska jag lägga mig i soffan med en iskall cola i handen o en i röve... nej, fy vad ful i mun jag är idag. mår bara så kass.

det är så här va...

2007-06-24 @ 23:11:50

Nu börjar ditt nya liv, hur känns det??
Amen, vadå mitt nya liv? Är det ett helt nytt liv? Jag har samma sambo, samma kärlek, samma vänner, samma lägenhet, samma söndags ångest inför en helt ny tidiga mornar vecka, samma LIV! Eller..?
Jaha ok, nytt jobb. Men det har jag ju haft många gånger, och om ni verkligen hade undrat hur det känns så hade ni frågat för typ. . . en månad sen. Och hade jag verkligen velat att ni som "verkligen undrar" skulle ha vetat så hade jag sagt till er, ungefär som jag säger till dom närmsta. Det skrämmer skiten ur mig. Ingen tar ansvar för mig utom jag själv. Jag måste själv se till så att jag har huvudet över vattnet. Ingen ser till att jag får en stadig lön så jag kan leva varje månad, ingen ser till så att jag jobbar exakt dom timmar jag ska, ingen ser till att jag kommer i tid, ingen ser till att sätta in en ersättare ( om gud förbjude!) att jag skulle bli sjuk... för det finns ju dom som har det värre.
Så när jag nu sitter här med en SKIT bankande huvudvärk och är täppt som in i helvete i näsan, så känns det som om jag inte får lov o klaga, för det är ingen som ser till att jag är frisk innan jag jobbar igen.

Så känns det.

GLAD MIDSOMMAR!

2007-06-22 @ 16:00:09

               

image30

ska skärpa mig med bloggen, jag lovar :P

SIX FEET UNDER

2007-06-07 @ 22:37:55
Min nya addiction. Har precis sett fyra avsnitt a 1 timmes långa på raken! Jag är fast! Jag är kär! Jag är beronde! Har du missat denna underbara serie så måste du lita på mig, den är bara helt underbar!

image29

En vän..

2007-06-07 @ 19:45:59
En vän är någon som tror på dig när du talar sanning

En vän är någon som håller det den lovar

En vän är någon som alltid säger sanningen till dig  

En vän är någon som lyssnar på dig när du behöver

En vän är någon som tröstar dig när du är ledsen

En vän är någon som hjälper dig minnas dom bättre tiderna

En vän är någon att hålla i när det blåser... och som a l d r i g släpper taget om dig.image28

Älskling!

2007-06-04 @ 21:50:32
Jaha ja, då var det måndag igen och man längtar redan efter helgen :) allt är som vanligt med andra ord!
Helgen var trevlig, man blev ett år äldre, och fick massa fina saker och vara med dom man älskar. I fredags jobbade jag som bara den, kul, startade firman i fredags, fick massa fina blommor som står lite överallt i salongen. Upp tidigt och jobba på lördag igen och så kom Jessica o skulle bli färgad, ja herregud, vi hade fått ett recept på nån färg av C, men den var högst tvivel aktig, slutade med ett ljuslila hår, haha. Men allt löser sig med lugna nerver som M säger. O det gjorde det ju , efter ett samtal till lilla L som beordrade blek + varmt vatten och resultatet blev kanon. Efter denna galna dagen på salongen åkte jag ut till M o P som förberett ett kalas till mig :) tack...  :)

JA! o igår var vi på bio, B och jag ! Pirates of the caribbean- At worlds end.
Trodde inte jag kunde bli mer kär i Orlando, men herregud så fel jag hade. Kärlek for ever!  :D


image25

23 ÅR!

2007-06-02 @ 17:14:56

Idag fyller jag minsann år! Så grattis till mig :D


image24